POLICIJA IPAK NIJE UPALA U KUĆU MARJANOVIĆA! Zoranova majka Zorica privedena na saslušanje!
Foto: Kurir

KLUPKO SE ODMOTAVA

POLICIJA IPAK NIJE UPALA U KUĆU MARJANOVIĆA! Zoranova majka Zorica privedena na saslušanje!

Crna Hronika -

Uprkos spekulacijama koje su se pojavile u medijima da je beogradska policija danas pretresla kuću porodice Marjanović, za Kurir je potvrđeno da se to nije dogodilo.

Međutim, potvrđeno je da je majka osumnjičenog za ubistvo Jelene Marjanović privedena danas na saslušanje Zoricu Marjanović.

Ona je navodno saslušana kao svedok u postupku protiv njene kume Vere Vukomanović protiv koje je podneta krivična prijava za navođenje neistinitog sadržaja i falsifikat.

Na saslušanju se zadržala kratko, nakon čega je puštena kući.

foto: Zorana Jevtić

Optužnica protiv Zorana Marjanovića, kojom se okrivljuje da je ubio suprugu Jelenu, početkom februara upućena je Višem sudu. Marjanović je optužen za teško ubistvo, i ako optužnica bude potvrđena preti mu kazna do 40 godina zatvora.

Krv na zadnjem sedištu automobila?

U optužnici koju je Više tužilaštvo u Beogradu podiglo protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je 2. aprila 2016. u kanalu u Crvenki ubio suprugu Jelenu, pored blata s njegovih pantalona, kao i veštačenja mobilnih telefona, kao dokaz koji upućuje na njegovu krivicu navodi se i Jelenina krv otkrivena na naslonu zadnjeg sedišta „mercedesa E320“, kojim su tog dana zajedno došli na nasip.

foto: Kurir

Naime, u optužnici se konstatuje da je Jelena uglavnom vozila „mercedes“ i da gotovo nikad nije sedela na zadnjem sedištu, pa se postavlja pitanje otkud njena krv na zadnjem sedištu. Istražitelji sumnjaju, ali bi tokom suđenja o tome stručnjaci tek trebalo da se izjasne, da je krv tu dospela tako što je Zoran svoju krvavu jaknu posle zločina bacio na zadnje sedište.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Evo kako je otkriven identitet čoveka koji je bacio bombu na ambasadu SAD u Podgorici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track