UHAPŠEN RAZBOJNIK IZ HAUSTORA: Krio se po ulazima na Čukarici i Novom Beogradu pa ženama otimao novac uz pretnju pištoljem
Foto: AP/Ilustracija

Vrebao i na parkinzima

UHAPŠEN RAZBOJNIK IZ HAUSTORA: Krio se po ulazima na Čukarici i Novom Beogradu pa ženama otimao novac uz pretnju pištoljem

Crna Hronika -

BEOGRAD - Policija je u Beogradu uhapsila M.S. (35) zbog postojanja osnova sumnje da je na teritoriji Novog Beograda i Čukarice tokom januara ove godine počinio više krivičnih dela razbojništvo.

M.S. se sumnjiči da je na parkinzima i u ulazima u stambene zgrade prilazio oštećenim ženama i uz pretnju pištoljem od njih otimao novac i druge vrednosti.

Sumnja se da je M.S. 24. januara ove godine na Novom Beogradu na parkingu ispred Doma zdravlja u Nehruovoj ulici ušao u vozilo oštećene, koja je u njemu bila sa trogodišnjim detetom, i od nje uz pretnju pištoljem oduzeo novac.

Takođe, postoje osnovi sumnje da je M.S. 23. januara u ulazu zgrade, uz pretnju pištoljem od druge oštećene oteo novac, navodi se u saopštenju MUP.

Sumnja se da je M.S. tokom januara ove godine na sličan način počinio još četiri krivična dela razbojništva. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: AP/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DA LI STE GA VIDELI? Beogradska policija traga za razbojnikom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track