ŠOK DETALJI OTMICE KOD AVALE! OSVETA PREVARENOG MLADIĆA: Napravio lažni profil pa namamio ljubavnika (61) svoje devojke (28)! A KAD JE TRAŽIO GOLE FOTKE...
Foto: Reuters/Ilustracija

OSVETA

ŠOK DETALJI OTMICE KOD AVALE! OSVETA PREVARENOG MLADIĆA: Napravio lažni profil pa namamio ljubavnika (61) svoje devojke (28)! A KAD JE TRAŽIO GOLE FOTKE...

Crna Hronika -

O. P. (33), koji se sumnjiči da je sa dvojicom prijatelja oteo Kotoranina J. M. (61), ljubavnika svoje devojke, namamio je u Beograd preko lažnog Vajber profila putem kog mu je slao lascivne fotografije.

Krajem februara u Beogradu uhapšena su trojica mladića pod sumnjom da su iz ljubomore oteli državljanina Crne Gore.

J. M. je, navodno, bio u ljubavnoj vezi sa I. Đ. (28), devojkom otmičara O. P. Prema nezvaničnim informacijama od izvora bliskog istrazi, O. P. je gotovo dva meseca obrađivao Kotoranina, čije su mu poruke koje je pronašao u devojčinom telefonu privukle pažnju.

Kako bi ga namamio O. P. je na svom mobilnom telefonu napravio lažni Vajber nalog sa slikom I. Đ. i stupio u kontakt sa J. M.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

U dopisivanju koje je usledilo, Kotoranin je bio ubeđen da mu se obraća bivša draga, sa kojom je u vezi bio pre nekoliko godina dok je radila u jednom od lokala koji drži na Crnogorskom primorju. Prepiska dvoje ljubavnika ubrzo se zahuktala, pa je J. M. od I. Đ. - a zapravo od O. P. - tražio da mu šalje svoje nage fotografije u različitim lascivnim, erotskim pozama.

Mladić je je J. M. odgovarao fotografijama porno-zvezda u željenim pozama, a na njihova tela montirao je lice I. Đ.

Oštećeni je prihvatio poziv svoje "devojke" da dođe u Beograd da se vide. Poziv je prihvatio uprkos tome što mu je bilo sumnjivo to što I. Đ. odbija da mu se javi na telefon, pravdajući se da vezu moraju da kriju. Po dolasku u srpsku prestonicu, J. M. je dobio poruku da se sa devojkom sretne ispred hotela “Hiljadu ruža” podno Avale.

Marina Lopičić
Marina Lopičić

O. P. mu je rekao da će ga čekati na parkingu, u određenim kolima. Međutim, njega su po dolasku na plato ispred hotela zaskočila trojica i uvukla u “audi”.

Oni su nekoliko puta udarili J. M. kada je pokušao da pobegne iz vozila, a sve vreme su iz njega pokušavali da izvuku u kakvoj je vezi sa I. Đ.

Na kraju, J. M. je uspeo da pobegne iz automobila u pokretu i prijavi policiji otmicu. Sutradan, pripadnici UKP i Drugog osnovnog tužilaštva razrešili su slučaj i priveli osumnjičene, kojima je određeno dvodnevno zadržavanje.

O. P. i njegova dvojica prijatelja su, kako saznajemo, priznala krivično delo.

Advokat: To je samo ljubavni zaplet

Braniocem osumnjičenih advokat Nebojša Perović, koji nam je kratko potvrdio da su njegovi klijenti u neverovatnom spletu okolnosti hteli samo da "razjasne jednu ljbavnu dramu", te da su sarađivali sa tužilaštvom.

(Kurir.rs/Blic-M.Jovićević)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KLINCI SA SATARAMA HARALI BEOGRADOM: Pogledajte dramatičnu akciju hapšenja tinejdž-bande! Pale i dve devojke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track