DETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE U LESKOVCU: Mašina od 25 tona usmrtila radnika, vlasnik firme i kolege i dalje se oporavljaju od NESREĆE
Foto: Tamara Trajković

tuga

DETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE U LESKOVCU: Mašina od 25 tona usmrtila radnika, vlasnik firme i kolege i dalje se oporavljaju od NESREĆE

Crna Hronika -

Muškarac G. A. (47), radnik špediterske firme "Nineks" iz Leskovca, poginuo je juče usled teških povreda koje je zadobio nakon što je bager udario u njega.

Ova stravična nesreća dogodila se juče oko 10 sati, kada su G. A. i još dvojica radnika utovarali bager od 25 tona na kamion.

G. A. u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice primljen je u veoma teškom stanju i uprkos naporima lekara da mu pomognu podlegao je povredama. Kao su potvrdili iz leskovačke bolnice, radnik je poginuo usled udarca zadobijenog od teretne mašine.

Vlasnik kompanije vidno uznemiren ispričao je novinarima šta se desilo u kobnom trenutku.

- U tom momentu je velika mašina udarila u njega. Ja sam bio unutra i nisam video tačno kako se desilo, ali kada sam izašao G.A. je davao znake života. Odmah sam ga odvezao u urgentni centar - priča vidno potresen vlasnik Ninex-a Bratislav Stojiljković, koji izražava duboko saučešće supruzi poginulog radnika i njegovim sinovima.

Kako je rekao, svi su i dalje u šoku kako je došlo do nesreće koja je odnela jedan mladi život. Kolege i dalje ne mogu da dođu do reči kojima bi opisali tragediju koja ih je snašla.

Stojiljković se malo pre razgovora sa novinarima vratio iz bolnice.

- Do sada sam bio sa njegovom ženom i dvojicom sinova. Šta da vam kažem, velika tragedija, svi smo u šoku - kaže i dodaje da dva radnika, koja su bila sa G.A., nisu, na sreću, povređena.

Načelnik Službe za urgentnu medicini Milan Stojković rekao je da je G.A. dovežen u veoma kritičnom stanju.

- Pokušana je reanimacija, intubiran je na skeneru, ali je, nažalost, tokom zbrinjava umro - kaže Stojković.

Tačne okolnosti pod kojima je ovaj čovek izgubio život zasad nisu poznate.

(Kurir.rs/Jugmedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track