DA LI JE OVO MOTIV UBISTVA AMERIKANCA U BEOGRADU? Ovako je Gavin govorio o sebi pre nego što je ubijen na Zvezdari
Foto: Privatna Arhiva

BIO JE USPEŠAN

DA LI JE OVO MOTIV UBISTVA AMERIKANCA U BEOGRADU? Ovako je Gavin govorio o sebi pre nego što je ubijen na Zvezdari

Crna Hronika -

Dobar sam u obezbeđenju novca nephodnog svakom preduzeću. Lako uspevam da kontaktiram sa mnogim bankarskim partnerima u Sjedinjenim Državama i uspešan sam u pregovorima za dobijanje kredita potrebnom svakom preduzeću.

Ovako je opisivao sebe Amerikanac Gavin Glim (54) iz Njujorka, koga je troje Srba u noći između 3. i 4. maja brutalno ubilo na Zvezdari. Amerikanac je bio jedan vodećih partnera u kompaniji "Kempington finans" sa Long Ajlenda gde je bio zaposlen od jula 2009. godine, a paralelno je radio i kao onlajn nastavnik poslovnog engleskog jezika.

"Kao komercijalni hipotekarni savetnik specijalizovan sam za sve različite parametre pozajmljivanja i vrste imovine, a ponosim se mogućnošću da mogu da prikupim komercijalna hipotekarna sredstava neophodna za napredovanje svakog preduzeća. Svakom klijentu nudim brz i neposredan postupak od preuzimanja zahteva do finansiranja", napisao je o sebi Glim.

U kompaniji "Vels Fargo" iz Melvila napominju da je Grin, tokom jednogodišnjeg rada kod njih, bio dobar u poslovanju sa klijentima različitih fela.

"Kod njih sam radio kao službenik za stambene zajmove da bih osnovao nove hipoteke i pružio izvrsnu korisničku uslugu zajmoprimcu tokom procesa i praćenja faza hipoteke", nadovezao se Amerikanac.

Mora da je Glim osumnjičenoj trojci i pričao čime se bavi, zbog čega su oni pomislili da ima novac. Međutim, kod njega su pronašli 2.500 dinara.

Glim je, pored rada u kompanijima "Kempington finans" i "Vels Fargo", radio i u Kraljevskoj banci Kanade. Diplomirao je 1991. godine na Pen univerzitetu ekonomiju. U njegovoj zvaničnoj biografiji stoji da govori španski jezik i da je volontirao u humanitarnoj organizaciji koja je pomagala deci bez roditelja.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track