40 DANA PAKLA Porodica Marjanović: Samo da kažu ko je ubio našu Jelenu!
Foto: Jelena Rafailović

Zločin u Borči: Kurir s porodicom brutalno ubijene pevačice

40 DANA PAKLA Porodica Marjanović: Samo da kažu ko je ubio našu Jelenu!

Crna Hronika -

Zoran Marjanović, suprug pokojne Jelene, i njena majka Zorica juče zajedno posetili mesto na kojem je nađeno njeno telo, danas četrdesetodnevni pomen

Jedina nam je želja da pročitamo u novinama da je ubica pronađen i ništa više. Preživeli smo 40 dana pakla - kažu za Kurir Zoran Marjanović i Zorica Krsmanović, muž i majka Jelene Marjanović (33), koja je 2. aprila ubijena na nasipu u Borči.Otkako je Kurir objavio da je kolega Jeleninog tate upalio sveću na mestu gde je telo pronađeno, Zoran i Zorica redovno dolaze da tu pale sveće i ostavljaju cveće. Naša ekipa zabeležila je juče trenutak kad su bili na nasipu da upale sveće i doneli ruže.Nacrtala srce majciDok su prilazili kanalu, čulo se kako Zoran objašnjava, po ko zna koji put, pevačicinoj mami i njenoj rođaki šta se tog kobnog dana dogodilo.- I dalje mi nije jasno. Obično tu bude ljudi, a sada je sve tako pusto - rekao je Zoran.Zoran i Zorica na nasip su doneli šest crvenih ruža i sveće.- Ako ne svaki, onda svaki drugi dan dođem da upalim sveću i donesem cveće - kaže Zoran sa setom u glasu.On objašnjava da će četrdesetodnevni pomen njegovoj supruzi biti održan danas i da će pomenu prisustvovati njegova i Jelenina rodbina.- Idemo svi zajedno na groblje, nema govora o tome da će Jelenina majka i njena rodbina biti odvojeni - kaže Zoran.Ogorčen je, kako kaže, na razne napise u medijima i ističe da zbog svega Jeleninu smrt ne mogu da odboluju kako treba. Na pitanje šta bi rekao ubici da se s njim sretne nakon hapšenja, kaže da nije razmišljao o tome.- Šta reći monstrumu koji je bio u stanju da ovako nešto uradi ženi koja je bila anđeo na zemlji, koju su svi voleli - rekao je i dodao da mala Jana još ne zna da je ostala bez majke:- U dogovoru sa stručnjacima odlučili smo da je još uvek rano da joj kažemo. Ona zna da je mama nestala i da je svi traže. Nacrtala je srce i tužnim okicama mi rekla da ga dam mami, samo ja znam kako mi je bilo u tom trenutku.Jelenina majka Zorica kaže da je pevačica mnogo volela prirodu.- Uživala je u prirodi i da joj se ovako nešto desi baš ovde - jedva je izgovorila nesrećna majka, koja je rekla da živi za dan kad će saznati ime ubice.

Misterija. Ko je ubio Jelenu Marjanović?
Misterija. Ko je ubio Jelenu Marjanović?

Zoran: Zašto majka ne ide na groblje

Rođaci Jelene Marjanović ogorčeni su na izjave koje je medijima dala Jelenina sestra, kreatorka Maja Krsmanović.- Ona se nije družila s Jelenom i ne zna ništa o njenom detinjstvu. Nijednom nije zvala Jeleninu majku da je pita kako je, a ovamo se našla pametna da priča o njihovom životu. Jedina Jelenina prava prijateljica bila je Nada Topčagić, jedino je njoj verovala. Nada je nekoliko puta zvala Zoricu da je pita kako je i nudila pomoć - rekla je jedna od rođaka.Zoran kaže ne voli patetiku, ali ne može da ćuti i dozvoli razne gluposti po medijima.- Satanizovali su nam porodicu. Moja majka ne ide na groblje jer je kao devojčica doživela traumu na groblju. Imala je pet godina kad su je roditelji vodili na groblje. Sanduk je bio otvoren i od tada ona ne ide na sahrane jer pada u nesvest. Ona ni bratu nije bila na sahrani - objasnio je Zoran.

Premijer Aleksandar VučićUBICA NEĆE PROĆI NEKAŽNJENOPremijer Aleksandar Vučić siguran je da ubica pevačice neće proći nekažnjeno.- Nema nijednog velikog slučaja u poslednje dve ili tri godine da policija nije obavila svoj posao - rekao je Vučić i podsetio da je policija svojevremeno našla i ubicu male Tijane i rešila ubistvo na Brankovom mostu.Upitan da pojasni izjavu da se zna ko je ubica, premijer je negirao da je rekao da je ubica poznat.- Rekao sam da mislim da je policija isključila sve druge mogućnosti, ali da nema materijalne dokaze koji bi za tužilaštvo bili dovoljni da pokrene postupak - kaže premijer.

Posetili zoološki vrtJANA SE PRVI PUT NASMEJALAZoran Marjanović vodio je ćerku Janu u zoološki vrt.- Morao sam ćerku da izvedem malo, da ne oseti ovu strašnu tragediju. Eto, u ponedeljak sam je vodio u zoološki vrt, bila je nasmejana i srećna. Ljudi su nas prepoznali, pa su neki od njih i prišli. Izjavljivali su saučešće, hrabrili nas da izdržimo... Nismo imali nikakvih neprijatnosti - priča Marjanović.S. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track