Ćerko moja šta ćemo bez tebe?
Foto: KURIR

Tuga u porodici stradale tinejdžerke

Ćerko moja šta ćemo bez tebe?

Crna Hronika -
Jao, srećo, što nas ostavi, u suzama je dozivala majka Jelenu Obradović (17), koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u Ovči

BEOGRAD - Nedosanjani snovi.- Ćerko moja, šta ćemo bez tebe... Jao, Jelena, sre­ćo, što nas ostavi?Gušeći se u suzama, dozivala je juče majka Jelenu Obradović (17), koja je tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu uveče u naselju Ovča. Ispred njihove porodične kuće u Surčinu okupio se veliki broj prijatelja, komšija i rođaka. Niko od njih ne može da poveruje da nikada više vesela i nasmejana Jelena neće utrčati u dvorište. Na samom ulazu u kuću palili su sveće za njenu dušu.- Jelena je bila omiljena gde god da se pojavi. Bila je jedna i neponovljiva - sa suzama u očima priča Jelenin stariji brat Anđelko Obradović. Još ne može da se pomiri sa tragičnom sudbinom koju je doživela njegova sestrica.- Bila je odličan đak, išla je u treći razred srednje Saobraćajne škole. Ostala joj je još jedna godina, a onda je želela da ispuni svoj san i radi ono što voli, vozi tramvaj - priseća se Anđelko.Kobne večeri, kako kaže njen brat, bila je kod druga u Ovči.- Bila je kod Aleksandra. Nastradala je kada je krenuo da je odveze kući - kaže on.Porodica još ne zna kako se tačno udes dogodio, niti ko je bio kriv.- Neko tu nekoga nije propustio, ali čekamo da istraga bude završena - kaže Anđelko Obradović.Međutim, prema nezvaničnim informacijama iz policije, nesreću je skrivio Aleksandar R. (26), koji je bio za volanom „pežoa 206“ u kojem je bila nastradala devojka. Udes se dogodio na raskrsnici ulica Prvog maja i Lole Ribara u Ovči, a navodno je vozač „seata“ O. T. (27) iz banatskog Novog Sela imao prvenstvo prolaza.- Aleksandar R. lakše je povređen, ali je zadržan u Urgentnom centru i pod stalnim je nadzorom policije. Lakše povrede zadobio je i vozač „seata“ O. T., ali je on prebačen na trežnjenje jer je u krvi imao 0,48 promila alkohola u krvi - kaže izvor Kurira iz policije.

Jelena Obradović
Jelena Obradović

Brat: Bila je omiljena gde god da se pojavi. Jedna i neponovljiva - Foto: Dragan Kadić
Brat: Bila je omiljena gde god da se pojavi. Jedna i neponovljiva - Foto: Dragan Kadić

Otac: Jelenu ništa više ne može da vratiOtac tragično nastradale devojke kaže da je sada kasno za sve jer Jelenu više ništa ne može da vrati.- Šta sada da vam kažem? Nema tu više reči. Znam samo da je ispala iz automobila, i to kroz vrata na drugoj strani „pežoa“ - očajan je otac tragično nastradale devojke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track