Masakr u Sloveniji: Troje mrtvo i dvoje ranjeno

Krvi do kolena

Masakr u Sloveniji: Troje mrtvo i dvoje ranjeno

Crna Hronika -
Predstavnik policije Leon Kader je potvrdio za javnost da je istraga u toku i da se razlozi napada još ne znaju. U poslednje vreme u Sloveniji je bilo nekoliko sličnih incidenata

LJUBLJANA - U slovenačkom selu Stražišče kod Kranja jedan 69-godišnji muškarac ubio je dve i ranio još dve osobe, nakon čega je izvršio samoubistvo, saopštila je policija.

Taj muškarac je najpre autom došao pred komšijinu kuću, gde je ranio 35-godišnju ženu i 42-godišnjeg muškarca, a potom je "krvavi pohod" nastavio u kući u susednoj ulici, u kojoj je ubio svoju 73-godišnju sestru i njenog 77-godišnjeg muža, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Predstavnik policije Leon Kader je potvrdio za javnost da je istraga u toku i da se razlozi napada još ne znaju. U poslednje vreme u Sloveniji je bilo nekoliko sličnih incidenata.

U naselju Hrustovo kod Velikih Lašča 46-godišnji muškarac ubio je juče godinu dana starijeg geometra, na šta je reagovao i predsednik države Danilo Tirk izrazima zabrinutosti i žaljenja, dodajući da je protiv bilo kakvog nasilja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track