NIŠ: Tuča učenica Trgovačke škole

Nasilje

NIŠ: Tuča učenica Trgovačke škole

Crna Hronika -
Maloletna učenica napala svoju školsku drugaricu jer je navodno bila isporvocirana, a sve zabeleženo kamerom sa mobilnog telefona

NIŠ- Internentom ponovo kruži snimak učeničkog nasilja gde su ovaj put akteri tuče dve tinejdžerke iz Trgovinske škole u Nišu.

Naime na Jutjubu pojavio se snimak koji je navodno nastao u sredu, kada je maloletna učenica A.G. na odmoru napala svoju drugaricu iz odeljenja, a neko od prisutnih je sve to zabeležio sa kamerom mobilnog telefona.

Na snimku se jasno vidi kako se devojke tuku, da bi u jednom trenutku jedan od drugara uleteo i sprečio dalji obračun dve devojčice.

Direktor Trgovačke škole u Nišu Vojislav Marković potvrdio je da se incident dogodio i da devojke nisu povređene, a dežurnom nastavniku ni njemu tuču niko nije prijavio.

On je nagovestio da će protiv učenica škola pokrenuti disciplinski postupak zbog ponašanja, a o incidentu je obaveštena policija koja je videla snimak i trenutno rade na slučaju.Marković je potvrdio i da se čuo sa majkom maloletne A.G sa kojom je razgovarao o incidentu, kao i da ona se danas nije pojavila u školi.

Zanimljivo je i to da je učenica na svom profilu na jednom sajtu odgovarala na pitanja o tuči i objašnjavla kako je došlo do konflikta između nje i njene drugarice.

http://www.youtube.com/watch?v=FW8AV8p7U58

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja