OTAC SILOVANE DEVOJČICE: Ćerka mi je bolje, to je jedino važno

Otac silovane devojčice za Kurir

OTAC SILOVANE DEVOJČICE: Ćerka mi je bolje, to je jedino važno

Crna Hronika -
Nadam se da će monstrumi biti najstrože kažnjeni, rekao Saša M., čiju su ćerku M. M. (14) seksualno zlostavljala četvorica komšija

PETROVAC - Neverica!Ćerka mi je dobro i polako se oporavlja od svega kroz šta je prošla. To je jedino važno...Ovo je za Kurir juče rekao Saša M., otac M. M. (14), koja je silovana u školskom dvorištu nedaleko od Petrovca na Mlavi. Pre nego što je njegova supruga prekinula razgovor s novinarima Kurira, Saša je rekao da se nada da će monstrumi koji su mu silovali ćerku biti najstrože kažnjeni.- Izvinite, ali moja žena je u šoku zbog svega što se dogodilo. Ne želimo više ništa da pričamo - rekao je Saša, a zatim se s porodicom zaključao u porodičnoj kući.Sašine komšije kažu da im je teško da poveruju u ono što se dogodilo, pošto četvorica osumnjičenih, među kojima su trojica maloletnika, nikada ranije nisu napravili ni najmanji incident!- Oni su sportisti. Bave se fudbalom i idu u teretanu. Šta se dogodilo s njima, šta im je to puklo u glavi pa su uradili to što su uradili, stvarno ne znam. Jedino mi pada na pamet da su im hormoni udarili u glavu! Ali to nije razlog za silovanje, svi smo mi bili mladi - rekao je jedan od prodavaca u obližnjoj radnji.

Dvorište škole u kojem je silovana devojčica
Dvorište škole u kojem je silovana devojčica

Agonija trajala mesecimaPožarevačka policija je, podsetimo, privela Milorad S. (18) zbog sumnje da je silovao i pretukao M. M., a saslušana su i trojica maloletnika koji se sumnjiče da su primorali devojčicu da ih oralno zadovolji. Milorad je osumnjičen da je u avgustu 2012. naterao devojčicu da ga oralno zadovolji, da bi je u novembru silovao. U međuvremenu je nagovorio trojicu maloletnika da nateraju M. M. na oralni seks. Slučaj je otkriven nakon što je Milorad u januaru ove godine pretukao M. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja