7 KRITIČNIH MINUTA: Jelena ubijena sedam minuta posle poslednjeg razgovora s majkom!
Foto: Dragana Udovičić

Raspliće se klupko misterije na nasipu u Borči

7 KRITIČNIH MINUTA: Jelena ubijena sedam minuta posle poslednjeg razgovora s majkom!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Slučaj svirepog ubistva pevačice narodne muzike Jelene Krsmanović Marjanović ne prestaje da intrigira javnost ni 18 dana posle zločina.

Beogradska policija svakodnevno je češljala nasip u borčanskom naselju Crvenka kojim je Jelena te kobne subote, 2. aprila istrčala poslednji krug, a inspektori su u međuvremenu i vremenski rekonstriusali čitav događaj i utvrdili da je Jelenina svirepo ubijena u roku od najviše 7 minuta posle poslednjeg razgovora koji je tog popodneva vodila, a to je bio razgovor s majkom Zoricom.

Majci je rekla da će istrčati još jedan krug i doći kod nje, a policija sada pokušava da utvrdi i šta je u tom oslednjem razgovoru majci kazala od reči do reči - da li će još da trči, da li je još na nasipu... Policija veruje da bi od velike pomoći reči koje je doslovce izrekla u tom razgovoru jer ako je majci tada pomenula da je na nasipu to znači da ju je ubica usmrtio 7 minuta posle toga baš na tom mestu.

Ako ne, postoji mogućnost da je posle razgovora oteta, odvedena, ubijena na drugom mestu, a njeno telo potom naknadno bačeno u kanal.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track