ARILJE: Trojica nasilnika pretukli vozača čačanskog Autoprevoza
Foto: Nemanja Pančić

Napad na autobuskoj stanici

ARILJE: Trojica nasilnika pretukli vozača čačanskog Autoprevoza

Crna Hronika -
Radenko Pantović je izjavio da pošto je skrenuo na ariljsku autobusku stanicu po putnike iz obližnjeg parka istrčala su trojica napadača koji su ga napali i tukli

ČAČAK - Vozač čačanskog "Autoprevoza", Radenko Pantović zadobio je povrede kada su ga jutros u Arilju napali nepoznati počinoci.

On kaže da je vozio putnike na relaciji Čačak-Ivanjica. "Oko 1:20 skrenuo sam u ariljsku autobusku stanicu da uzmem putnike i u tom trenutku iz obližnjeg parka dotrčala su trojica napadača koji su bez ikakvog razloga, kada sam stao i otvorio vrata počeli da me tuku", kaže Pantović.

On navodi da se branio koliko je mogao, ali je zadobio povrede na usni gde ima devet konaca, a okrnjen mu je i jedan zub.

Pantović dodaje da su se napadači udaljili kada su videli da im pruža otpor i dodaje da ne zna protiv koga bi mogao da podnese tužbu.

Direktor čačanskog "Autoprevoza", Aleksandar Petronijević kaže da je Pantoviću ukazana prva pomoć prvo u Arilju, a zatim u Ivanjici, gde živi.

"Vozači nemaju status službenog lica, ali vrše veoma odgovoran i težak posao", rekao je on i oštro osudio ovakav postupak, sa sada, nepoznatih počinilaca.

Petronijević je dodao da su zaposleni u ovom čačanskom prevozničkom preduzeću i do sada imali verbalnih sukoba sa putnicima, ali u poslednje vreme se nisu dešavali fizički napadi na njih.

"Prema mojim informacijama, jedan trojice od počinilaca je bio u teskom alkoholisanom stanju i zaista ovakvi postupci su za veliku osudu", zaključio je direktor "Autoprevoza".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track