ARKANOV SIN VOJIN PORUČIO: U našoj porodici postoji izdajnik, a vreme će pokazati ko je on
Foto: Fejsbuk - Kurir

15 GODINA OD UBISTVA

ARKANOV SIN VOJIN PORUČIO: U našoj porodici postoji izdajnik, a vreme će pokazati ko je on

Crna Hronika -
Povodom 15 godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana njegov sin Vojin na svom Fejsbuku napisao je posvetu svom ocu u kojoj je na kraju napisao da će koračati časno i uzdignute glave prateći duh naših dedova

BEOGRAD - Povodom petnaest godina od smrti Željka Ražnatovića Arkana, njegov sin Vojin Ražnatović napisao mu je posvetu koju je objavio na svom Fejsbuk profilu: Vreme će pokazati ko je branio čast i dostojanstvo naše loze, a ko nas je izdao. Zato ću koračati časno i uzdignute glave prateći duh naših dedova.

Na jučerašnji dan navršeno je tačno petnaest godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana. Počast Arkanu juče su na Novom groblju dali Ceca Ražnatović, Arkanovi sinovi i veterani Srpske dobrovoljačke garde (SDG). Njegov sin Vojin je tokom jučerašnjeg dana svom ocu napisao posvetu na svom Fejsbuk profilu u kojoj kaže:

“Uklonila te je izdajnička srpska ruka sa ovog sveta. Učio si me da se uvek borim za pravdu i istinu, dva ideala koji su duboko ukopani u mojoj savesti. Vreme će pokazati ko je branio čast i dostojanstvo naše loze, a ko nas je izdao. Zato ću koračati časno i uzdignute glave prateći duh naših dedova.”

( Depo.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track