BEOGRADSKA POLICIJA TRAGA ZA MANIJAKOM: Silovatelj vreba devojke u autobusu!
Foto: Nebojša Mandić

Napao devojku u Zemunu

BEOGRADSKA POLICIJA TRAGA ZA MANIJAKOM: Silovatelj vreba devojke u autobusu!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Beogradska policija traga za manijakom koji je pre nekoliko dana u Zemunu pokušao da siluje Beograđanku staru 22 godine.

Devojka je napadnuta nedaleko od autobuske stanice na autoputu Beograd-Šid, a veruje se da ju je manijak tipovao u autobusu i pratio je.

“Silovatelj je prišao devojci s leđa na pešačkoj stazi koja prolazi kroz šumarak. Nije mario što je bio dan, zgrabio ju je s leđa. Potom joj je rekao da mu se sviđaju njene grudi i pokušao da je obori na zemlju. Srećom, devojka se u trenutku snašla, počela je da se otima i uspela je da mu se otrgne i pobegne”, rekao je izvor.

Izvor navodi da se u velikom broju slučajeva žrtve skamene od straha, što, na sreću, nije bilo u ovom slučaju. Kada je video da devojka beži i da će mu umaći, manijak je otrčao na drugu stranu.

“Istraga je pokazala da je manijak bio u gradskom autobusu i da je vrebao nesrećnu devojku. Kada je izašla, i on je istrčao u poslednjem trenutku i lagano krenuo za njom. Čekao je priliku i osmelio se kada je ušla u šumarak koji od autoputa vodi ka naselju”, dodao je za Alo.

On kaže da je devojka odmah potražila pomoć, kao i da je bila u šoku. Policajcima je ispričala da ju je napao mlađi muškarac, crnokos, mršav i sa plavim očima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja