BRUTALNI RAZBOJNICI: Kundakom puške tukli radnike pumpe zbog malog plena!
Foto: Nemanja Pancic

Svirepi pljačkaši

BRUTALNI RAZBOJNICI: Kundakom puške tukli radnike pumpe zbog malog plena!

Crna Hronika -
Najteže je prošao najmlađi zaposleni N. D. (20), koga je pljačkaš udarao kundakom “kališnjikova” po glavi. Milosti nisu imali ni prema dvema radnicama D. L. (46) i M. M. (24). Nakon nekoliko minuta, razbojnici su pobegli sa 3.000 dinara iz kase.

BEOGRAD - U noći između utorka i srede trojica maskiranih i naoružanih razbojnika pretukla su troje radnika OMV pumpe jer su u kasi pronašli samo 3.000 dinara.U trenutku pljačke na pumpi na obilaznici kod Surčina bilo je troje radnika, među kojima su dve žene. Naoružani razbojnici upali su kada nije bilo drugih kupaca i uz pretnju pištoljima i “kalašnjikovom” naredili zaposlenima da otvore kasu.

Ali, u kasi su videli samo 3.000 dinara pa su, iziritirani zbog malog pazara, zahtevali da im radnici otkriju gde odlažu novac. Prestravljeni radnici su pokušali da im objasne da je to jedini pazar, ali su nasilnici počeli da ih udaraju kundacima oružja.

Najteže je prošao najmlađi zaposleni N. D. (20), koga je pljačkaš udarao kundakom “kališnjikova” po glavi. Milosti nisu imali ni prema dvema radnicama D. L. (46) i M. M. (24). Nakon nekoliko minuta, pobegli su sa 3.000 dinara iz kase.

Hitna pomoć je povređene radnike prevezla u Urgentni centar. Mladić N. D. zbog povreda vilice i lica prebačen je na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju. Radnica D. L. nakon ukazane pomoći puštena je na kućno lečenje, dok je M. M. zadržana na posmatranju zbog povreda ruke.

Pljačku su snimile sigurnosne kamere, a policija je sprovela opsežnu potragu za razbojnicima.

Zaposleni na surčinskom OMV nisu želeli da komentarišu događaj. Menadžerka je upućivala na direkciju gde, takođe, nisu bili raspoloženi za razgovor.

"Ne možemo da govorimo o događaju dok traje istraga", rekao je portparol OMV Srđan Crnogorac.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja