ČETIRI SMRTI NA KRUŽNOM PUTU: Vozač kamiona izjavio da je izbegavao auto i skrenuo u drugu traku!
Foto: KURIR

Tragedija

ČETIRI SMRTI NA KRUŽNOM PUTU: Vozač kamiona izjavio da je izbegavao auto i skrenuo u drugu traku!

Crna Hronika -
Vozaču kamiona je određeno zadržavanje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja

BEOGRAD - Vozač kamiona turskih registarskih oznaka E. I.(56) izjavio je u policiji da je pokušao da izbegne "reno klio" i da je u jednom momentu bio u suprotnoj traci, saznaje Kurir. Četvoro mladih poginulo je u nedelju oko 23.45 sati u stravičnom udesu na Kružnom putu, nedaleko od skretanja za hotel „Hiljadu ruža", kod Resnika! Prilikom povratka sa svadbe "reno klio" se "zakucao" u šleper. Četiri putnika "renoa" je poginulo, dok je devojka (19) teško povređena i lekari se još uvek bore za njen život.

Policija je danas saopštila da je do saobraćajne nesreće došlo kada je kamion turskih registarskih tablica, iz sada nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu i sudario se sa autom "reno klio" beogradske registracije. Kamionom je upravljao E.I. (56), a tom prilikom, na licu mesta poginuli su K.F. (21), S. K.(20) i dve za sada neidentifikovane osobe, dok je teške telesne povrede zadobila V.M. (19) iz Beograda, saopštio je MUP.

Vozač kamiona zadržan u pritvoru
Vozač kamiona zadržan u pritvoru

Vozaču kamiona je određeno zadržavanje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Uviđaj su izvršili dežurni zamenik Drugog osnovnog javnog tužilaštva i pripadnici saobraćajne policije. Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u 23.45 sati.Kako saznajemo, vozač šlepera je izjavio da je prešao na suprotnu stranu jer je pokušao da izbegne "reno klio". On je rekao da je "klio" bio u suprotnoj traci i da je prešao na levu stranu u pokušaju da ga izbegne. Međutim, automobil se tada naglo vratio u svoju traku, kada je došlo do direktnog sudara, izjavio je vozač kamiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track