CRNA UDOVICA: Lepa Beograđanka (27) svedok ubistva Velibora Dunjića i Andrije Stanića!
Foto: Printscreen

Ranjena prilikom ubistva vođe navijača

CRNA UDOVICA: Lepa Beograđanka (27) svedok ubistva Velibora Dunjića i Andrije Stanića!

Crna Hronika -
Za šest godina, Nina Šobota je dva puta saslušavana u policiji u svojstvu svedoka kako bi pomogla u istrazi oko ubistava, ali je uvek imala istu izjavu - da ništa nije videla i ne poznaje ubicu

BEOGRAD - Ubijeni vođa navijača Crvene zvezde Velibor Dunjić (27) i pre sedam godina likvidirani Andrija Stanić (34) u prvi mah nemaju ništa zajedničko, ali ih poslednji trenuci u životu povezuju time što su obojica u bijeni ispred splavova i to što je i sa jednim i sa drugim u tom trenutku bila Beograđanka Nina Šobota (27)!

Za šest godina, Nina je dva puta saslušavana u policiji u svojstvu svedoka kako bi pomogla u istrazi oko ubistava, ali je uvek imala istu izjavu - da „ništa nije videla i ne poznaje ubicu“.

Sredinom avgusta 2008. godine u ispred beogradskog splava ubijen je Andrija Stanić. U trenutku kada je upucan, pored njega je bila Nina.

- Odmah nakon ubistva ispitana je Šobota. Rekla je da je sa ubijenim Andrijom bila na splavu i da su krenuli kući kada je na njega pucano. O ubistvu, napadaču i motivima tada ništa nije znala. Nije mogla ni pojedinih detalja da se seti - objašnjava naš izvor blizak istrazi.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

U maju prošle godine ispred splava, kod Ušća, ubijen je Velibor Dunjić. I sa njim je u tom trenutku bila Šobota, što je umalo moglo da je košta života.

- Ona je tada saslušana u Urgentnom centru jer je bila ranjena, ali nije mogla da identifikuje osobu koja je ubila Dunjića. Rekla je da su njih dvoje bili u BMW-u ispred splava i da se zatim sve desilo u nekoliko sekundi.

Ubijeni Velibor Dunjić, foto: Kurir
Ubijeni Velibor Dunjić, foto: Kurir

Kaže da nije primetila kada im je napadač prišao, da su samo odjeknuli hici i da više ništa nije videla - ispričala je tada inspektorima lepa beogradska plavuša.

(Alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track