CRNI BILANS U KRALJEVU: Četvoro poginulih u tri saobraćajne nesreće
Foto: Zorana Jevtić

Dvoje povređenih

CRNI BILANS U KRALJEVU: Četvoro poginulih u tri saobraćajne nesreće

Crna Hronika -
Na području grada Kraljeva, u tri saobraćajne nesreće, koje su se dogodile na državnim putevima, život su izgubile četiri osobe, a dve su povređene.

U sudaru putničkog i teretnog motornog vozila u ulici Jovana Deroka, juče oko 08.00 časova, život je izgubila 33-godišnja Kraljevčanka koja je upravljala putničkim vozilom marke "mercedes", dok je lake telesne povrede zadobio vozač "punta" koji je, takođe, učestvovao u saobraćajnoj nesreći.

U saobraćajnoj nesreći u selu Stubal, koja se dogodila sinoć oko 20 časova, život je izgubio 51-godišnji muškarac iz Trstenika na kojeg je prilikom izlaska iz taksi vozila i prelaska kolovoza, naletelo putničko vozilo marke "opel korsa", kojim je upravljala 48-godišnja Trsteničanka.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23 časa, u Karađorđevoj ulici, u sudaru putničkih vozila, život su izgubili 66-godišnji vozač "juga" iz Kraljeva i njegova 65-godišnja supruga, dok je 65-godišnji vozač "fait tipa" zadobio teške telesne povrede.

U svim slučajevima, uviđaj je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Kraljevu, u prisustvu pripadnika saobraćajne policije, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track