ĆUTALA KAO ZALIVENA: I mama silikonske kraljice znala za otmicu!
Foto: Printskrin

Istraga se širi

ĆUTALA KAO ZALIVENA: I mama silikonske kraljice znala za otmicu!

Crna Hronika -
Roditelji starlete Zagorka i Zoran su obuhvaćeni stragom tužilaštva jer su znali šta se dogodilo u stanu njihove ćerke, policiji nisu prijavili mučenje devojke

BEOGRAD - Tijana Đuričić (25), u javnosti poznata kao „kraljica silikona“, koja je u utorak uveče uhapšena zbog sumnje da je 5. marta otela i brutalno mučila poznanicu Jelenu M., izjavila je na saslušanju da je žrtva izmislila zlostavljanje jer je ljubomorna na nju! Starleta koja je navodno namamila devojku u stan, pretila joj ubistvom i tukla je tvrdi da je zapravo ona žrtva.Više tužilaštvo tražilo je da se Ðuričićevoj odredi pritvor, ali Viši sud se sa tim nije složio. Osim Tijane Ðuričić, u pritvoru nisu zadržani ni Tanja M., rođena sestra žrtve, kao ni Goran B. i Ljubiša P.Istragom su, kako Kurir nezvanično saznaje, obuhvaćeni i roditelji starlete Zagorka i Zoran, jer policiji nisu prijavili mučenje devojke za koje su znali.

- Oni se sumnjiče da su prikrili izvršenje krivičnog dela, jer su znali šta se dogodilo u stanu njihove ćerke a nisu prijavili. Saslušani su i tužilaštvo nije tražilo da im bude određen pritvor jer nisu učestvovali u krivičnom delu - kaže sagovornik Kurira.

- Ne mogu da verujem da su pušteni da se brane sa slobode! Plašim se za sebe, od straha se bojim da izađem napolje. Oni sada mogu da pobegnu ili da me napadnu ponovo - rekla je potresena Jelena M.

Ona tvrdi i da je laž da je sve osmislila sa sa sestrom, sa kojom, kako kaže, duže vreme nije u kontaktu.

Potsetimo kraljica silikona“ Tijana Đuričić (25) uhapšena je u utorak uveče zbog sumnje da je 5. marta otela i brutalno pretukla Jelenu M.

Osim Tijane, uhapšena je i rođena sestra otete devojke Tanja M., kao i Goran B. i Ljubiša P.Kraljici silikona“ i njenim prijateljima na teret se stavlja da su namamili Jelenu da dođe u Tijaninu kuću u Mirijevu, vezali je, tukli i držali zatočenu sve dok nije uspela sama da pobegne. Od otete devojke uzeli su oko 50 evra, 3.500 dinara, dva mobilna telefona i zlatan lančić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track