DEDA POGINUO DA BI SPASAO UNUKE: Spasao tri mališana u udesu kod Malog Požarevca!
Foto: Profimedia

TUGA: Nastradali u povratku sa slave

DEDA POGINUO DA BI SPASAO UNUKE: Spasao tri mališana u udesu kod Malog Požarevca!

Crna Hronika -
CRNI NIKOLJDAN: Dragan Velašević (60) iz Umčara nastradao u „mazdi“, ali je uspeo da spase trojicu mališana kad ih je udario „golf“ kod Malog Požarevca

BEOGRAD - Dragan Velašević (60) iz Umčara, koji je u petak nastradao u udesu kod Malog Požarevca, svojim telom spasao je trojicu unuka sigurne smrti.Velašević je sa suprugom Slađanom (50), ćerkom Daliborkom, zetom Goranom Lukićem i njihovim sinovima Mikicom (13), Jovanom (9) i Matejom (5) bio na Nikoljdanu kod svoje druge ćerke Danijele.- Oko osam sati krenuli su sa slave kući „mazdom“, koju je vozio Lukić, inače policajac, a na mestu suvozača bila je Daliborka. Iza njih su sedeli Dragan i Slađana s unučićima. Samo što su krenuli, otpozadi ih je udario „golf“, koji je išao velikom brzinom - rekao je izvor Kurira.Velašević je poginuo na licu mesta, dok su Slađana, Daliborka i deca povređeni i prevezeni u Urgentni centar.- Deca su preživela zahvaljujući Draganu jer ih je on bukvalno zaštitio svojim telom. Mateja mu je sedeo u krilu, a Mikica i Jovan su bili između njega i Slađane i sreća u nesreći je što je izbegnuta još veća tragedija - kazao je naš izvor.Dragan je živeo u Beogradskoj ulici u kući koju je delio s braćom Slobodanom i Dragoslavom.- Kad su krenuli sa slave, ušli su u sporednu ulicu i udario ih je „golf“, koji je jurio sigurno 100 na sat, a vozač je bio pijan, u krvi mu je pronađeno više od jednog promila alkohola. Kada ih je udario, vukao ih je još deseta metara kao da ih nije ni primetio. Deca su dobro, hvala bogu, oni su još i najbolje prošli. Jedno od njih ima kopče na glavi, dok su Slađani polomljena tri rebra, a Daliborka ima kontuziju glave. Draganovo telo je na obdukciji i čekamo rezultate - kazao je za Kurir Dragoslav Velašević i dodao da se tragedija desila na prevoju puta Popović - Mali Požarevac, u blizini benzinske pumpe.

Bahati vozač „golfa“SAMO ŠTO JE IZAŠAO IZ ZATVORAVozač „golfa“ je, kako prenose mediji, Dragan Radosavljević (32) iz sela Mali Popović kod Jagodine. Radosavljević je, navodno, nedavno izašao iz zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track