DEJANA JAKOVLJEVIĆA UBILI PROFESIONALCI: Narko-diler izrešetan sa 12 metaka bez promašaja!

Surovo

DEJANA JAKOVLJEVIĆA UBILI PROFESIONALCI: Narko-diler izrešetan sa 12 metaka bez promašaja!

Crna Hronika -
Napadači iz automobila u pokretu bili su neverovatno precizni, svi hici iz „škorpiona“ pogodili su u metu u centru Šapca

ŠABAC - Dejana Jakovljevića zvanog Deba (41), bivšeg narko-dilera koji je izrešetan u utorak uveče u centru Šapca, likvidirale su plaćene ubice koje nisu iz ovog grada, saznaje Kurir.Jakovljević je ubijen sa 12 metaka, a posle uviđaja je utvrđeno da su svi pogodili žrtvu iako je pucano iz automobila u pokretu!Direktni pogoci- U Jakovljevića su, u trenutku dok je zaključavao svoj restoran „Čarobna kuhinjica“, dva muškarca sasula rafale iz „škorpiona“. Ubice su se nalazile u crnom „reno meganu“. Ovaj automobil je kasnije pronađen zapaljen u blizini sela Tabanović, na desetak kilometara od Šapca - kaže za Kurir sagovornik blizak istrazi.U trenutku kad je Jakovljević izlazio iz restorana, crni automobil u kojem su bila dvojica muškaraca na trenutak je zastao.- Nisu pucali nasumično, već direktno u njega. Pogođen je u glavu i u telo. Pao je, a sve se dešavalo naočigled radnice koja je bila u restoranu. Prava je sreća što niko drugi nije povređen, jer je u to vreme bilo mnogo prolaznika - priča naš izvor iz istrage.S kakvom preciznošću je likvidiran Jakovljević, pokazuje izgled mesta zločina. Iako restoran ima velike izloge, kao i lokali sa obe strane, stakla nisu razbijena, niti je fasada oštećena. Ovo potvrđuje da su likvidatori na ovog Šapčanina iskusni profesionalci.- To što su uradili sa automobilom iz kojeg su pucali ukazuje na to da oni nisu početnici. Naime, kod profesionalaca je često praksa da vozila korišćena za ovakve likvidacije zapale - kaže naš izvor iz istrage i dodaje da je automobil koji su koristili likvidatori najverovatnije ukraden.- U ekipi koja je obavila uviđaj bili su i forenzičari, koji su detaljno prikupili tragove i izolovali čaure radi DNK analize - kaže Zoran Obradović, zamenik višeg javnog tužioca u Šapcu, koji nam je potvrdio da je u Tabanoviću pronađen zapaljen automobil.Uviđaj je trajao do ranih jutarnjih sati, a forenzičari su se posvetili i zapaljenom automobilu. Kako saznajemo, pregledan je teren, a uzeti su i uzorci kako bi se utvrdilo kojim sredstvom je zapaljen. U toku dana trebalo bi da budu pregledani i snimci svih kamera video-nadzora.Pomagao sugrađanimaŠapčani su zaprepašćeni ubistvom Dejana Jakovljevića. Iako o njemu u policiji postoji debeo dosije u kojem mu se na teret stavljaju poslovi s narkoticima, sugrađani o Debi imaju dobro mišljenje.- Kad su bile poplave prošle godine u Šapcu, Deba je pomagao narodu iz ugroženih delova. Slao je hranu i sve što treba. Čuli smo da je bio u zatvoru zbog droge, ali se nikad nije ponašao bahato niti je bilo čime pokazivao da ima problema sa zakonom - pričaju komšije. Ispred restorana, koji je juče bio zatvoren, položeno je cveće i zapaljena sveća.(T. J.)

Dilovao droguŠEST GODINA PROVEO U ZATVORUDeba je odležao šest godina u zatvoru jer su ga uhvatili sa četiri kilograma heroina. Po izlasku iz zatvora povukao se, oženio i živeo mirno. Restoran s domaćom hranom otvorio je pre tri godine - priča jedan od poznanika ubijenog. Jakovljević je pre desetak godina bio osumnjičen za ubistvo u Nemačkoj, ali je zbog nedostatka dokaza pušten. Nemačka mu je čak isplatila odštetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track