Doktor Dobričanin za Kurir: Ćerka Snežane Malović zadobila povredu glave, ima prelom lobanje
Foto: Nebojsa Mandić, Dragan Kadic

Drama: Snežana Malović i njena porodica doživeli udes

Doktor Dobričanin za Kurir: Ćerka Snežane Malović zadobila povredu glave, ima prelom lobanje

Crna Hronika -
Odron od nekoliko tona pao pored automobila političarke, a od udara njena ćerka T. M. (12) dobila prelom lobanje i potres mozga

BEOGRAD - T. M. (12), ćerka bivše ministarke pravde Snežane Malović, koju je pre dva dana na putu između manastira Morače i Kolašina povredila kamenica koja je pala sa 50 metara visine, zadobila je prelom lobanje i jak potres mozga, zbog čega će još nekoliko dana biti na intenzivnoj nezi, kaže za Kurir dr Vladimir Dobričanin, direktor Urgentnog centra KC Crne Gore.Devojčica, kako kaže naš sagovornik, nije životno ugrožena, ali je i dalje u jedinici intenzivnog lečenja, gde se prati njeno stanje.

- Ona je dobro, oporavlja se. Zadobila je povredu glave, ima prelom lobanje. Ta povreda nije mala, imala je i jak potres mozga, ali nije, hvala bogu, životno ugrožena, niti postoji bilo kakva opasnost da će kasnije u životu imati posledice zbog toga. Takve pacijente pratimo najmanje 48 sati, a devojčicu ćemo zadržati još nekoliko dana da budemo sigurni da je sve u redu - kaže Dobričanin.Dodao je da je ćerka bivše srpske ministarke veoma hrabro sve podnela.- Odlična je. Ona je miljenica svima u Urgentnom centru. Pozitivna je, nasmejana, nije uopšte plakala. Roditelji su stalno u kontaktu s lekarima. Snežana Malović ima potpuno poverenje u nas, nije pravila nikakvu dramu, trudi se da bude pribrana - kaže Dobričanin, uz opasku da su „bivši i sadašnji ministri najbolji pacijenti jer uvek ćute i slušaju lekare“.Podsetimo, T. M. (12) povređena je u nezgodi koja se dogodila pre dva dana na putu između manastira Morače i Kolašina, u mestu Mioska. Nesreća se dogodila u 17.45 sati, kad je pored džipa „tojota hiluks“ beogradskih tablica, u kojem su bili Vuk i Snežana Malović sa ćerkom, pao odron od nekoliko tona s visine od 50 metara. Kamen se prilikom pada rasprsnuo, a parčići su udarili u džip.(J. V.)

Bez komentaraMALOVIĆEVA JOŠ U ŠOKUBivša ministarka pravde Snežana Malović, kako saznajemo, još je u šoku zbog nesreće koja se dogodila. Ona nije želela da komentariše nesreću u kojoj je povređena njena ćerka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track