DOLIJAO: Narko-diler uhapšen s golom devojčicom!
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Bavio se kriminalom i u kućnom pritvoru

DOLIJAO: Narko-diler uhapšen s golom devojčicom!

Crna Hronika -
Policija u stanu Nikole J., koji nosu nanogicu u kućnom zatvoru, zaplenila drogue i zatekla nagu maloletnicu od 14 godina

VALJEVO - Nikola J. (22) iz Valjeva, koji nosi nanogicu u kućnom zatvoru, uhapšen je zbog dilovanja droge. U trenutku privođenja policija je u njegovoj kući zatekla 14-godišnju devojčicu koja je bila gola!Uhvaćen na deluKako saznajemo, ovo je treće hapšenje Nikole J. zbog droge u poslednje tri godine. U prethodna dva slučaja on je osuđen za držanje narkotika, iako je protiv njega bila podneta krivična prijava za prodaju droge.Narko-diler je treći put pao prilikom prodaje marihuane F. M. (19) iz Valjeva.Policija je upala u njegovu kuću, gde je pronašla 12 grama heroina i osam grama marihuane.- Policija je imala informaciju da F. M. nabavlja drogu od Nikole J. Uspeli smo da ih uhvatimo na delu, a u Nikolinoj kući, gde je bio u kućnom zatvoru s nanogicom, pored heroina i marihuane pronađeno je još oko 120 grama baze koja služi za miksovanje droge. U trenutku upada u njegovoj kući u krevetu zatečena je gola devojčica. Policajci su bili šokirani prizorom koji su zatekli. Na tužilaštvu je da odluči da li će protiv Nikole, pored postupka zbog sumnje da je trgovao drogom, pokrenuti dodatni postupak, jer je reč o maloletnici - navode naši izvori bliski istrazi.Debeo dosijeKako saznajemo, Nikola J. je od sredine godine u kućnom pritvoru služio desetomesečnu kaznu za drogu, a iz njegovih komentara na Fejsbuku proizilazi da je svakoga dana imao pravo na dvočasovnu šetnju.Kako saznajemo, Nikola J. u svom dosijeu, pored droge, ima i hapšenje zbog teških krađa.

Hapšen dva puta ISTI TUŽILAC I SUDIJENikola je već bio hapšen dva puta, prvi put zbog sumnje da je preprodavao marihuanu, a drugi put zbog prodaje marihuane i amfetamina. Policija ga je uhapsila prilikom prodaje droge kupcu. Više tužilaštvo u Valjevu je u oba slučaja podiglo optužnicu zbog prodaje narkotika. Međutim, Viši sud u Valjevu je u oba predmeta prekvalifikovao delo u držanje droge, tako da je dobio znatno blaže kazne. Indikativno je to da su u oba slučaja bili isti tužilac i sudija, kao i da se tužilac u oba predmeta odrekao prava žalbe - navode naši dobro obavešteni izvori.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track