POTRESNA ISPOVEST JELENINE MAJKE: I sada okrenem ćerkin broj, ali sa druge strane nema nikoga
Foto: Dragan Kadić, Facebook

Bol zbog smrti zverski ubijene pevačice ne jenjava

POTRESNA ISPOVEST JELENINE MAJKE: I sada okrenem ćerkin broj, ali sa druge strane nema nikoga

Crna Hronika -

„I sada okrenem Jelenin broj. Zovem po navici... Mahinalno pritisnem njen broj, ali mi se sa druge strane niko ne javi... I tako više puta od kada je ubijena... Kad hoću da vodim malu Janu u vrtić, kad mi nešto treba... Neću da ga brišem iz imenika“, kaže Zorica Krsmanović (53), majka pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče, koja je zverski ubijena 2. aprila.

Zorica kaže da je Jelenin telefon uzela policija nakon što ga je pronašla pored njenog tela.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

- Znam i da je njen broj u MUP-u i da je isključen, ali navika je ostala. Često smo se čule, svako malo... U imeniku pored Jeleninog je i broj njenog muža Zorana, koga zovem kada se dogovaramo o Jani. Jedno iza drugog su mi upisani i tako je i sada ostalo - priča nam Zorica, koja je juče čekala da je neko odvede na ćerkin grob.

Zorica kaže da na grob njene ćerke na groblju Zbeg u Borči ide i Jelenin muž Zoran, a da ponekad odu zajedno.

Foto: Printscreen/Facebook
Foto: Printscreen/Facebook

- Ide on... Nosi cveće na Jelenin grob. Plače za njom. Ja čujem razne priče o Zoranu. Ne branim ga, ali ne mogu da kažem ružnu reč o njemu i da nešto izmišljam. Prema meni je korektan, kao i prema maloj Jani. Mala Jana traži da ide kod njega i da spava u njihovoj kući, pa ja zbog nje odem kod njih ili je on dovede kod mene. Samo kaže da hoće kod tate i trči za njim. Čujem se i vidim i sa Zoranovim roditeljima. Evo, Zoran se sad dogovorio sa kamenorescem u vezi sa spomenikom. Uklesaće stihove pesme za Jelenu, ne znam još koje - rekla je juče Zorica.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Jelenina majka kaže da je prekjuče išla i na mesto gde su u kanalu našli telo njene ćerke, ali ističe da spomen-ploča nije zarasla u korov, nego da je okolno područje puno šiblja.

- Ne stignem da odem tamo jer moram da idem i na grob. Ne mogu više da izdržim sve ovo. Dođe mi da odem u policiju i da ih pitam kada će već jednom da nađu ubicu moje ćerke. Samo da ga nađu i da saznam zašto mi je ubiše. Šta je to ona bogu skrivila? - očajna je majka ubijene pevačice.

Foto: Jelena Rafailović
Foto: Jelena Rafailović

Zorica naglašava da ne želi da upire prstom ni u u koga dok istraga ne pokaže zbog čega je njena Jelena ubijena.

- Nikad mi se ni na koga nije žalila, ni na kakve sukobe i svađe. Možda se poveravala svojim prijateljicama jer sam ja zbog karcinoma i zračenja ležala tri meseca na onkologiji i ne znam šta se dešavalo tada - kaže Zorica.

(Alo/Danica Ćuruvija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track