EKSPLOZIJA U GNJILANU: Bacio bombu na vulkanizersku radnju Srbina
Foto: KURIR

Gume sprečile tragediju

EKSPLOZIJA U GNJILANU: Bacio bombu na vulkanizersku radnju Srbina

Crna Hronika -
S.S. je bombu aktivirao bez ikakvog povoda, potpuno iznenada, što je šokiralo prisutne koji nisu stigli da intervenišu i spreče incident

GNJILANE - Pedesetogodišnji S.S. iz Donje Budrige kod Gnjilana, na očigled meštana, bacio je ručnu bombu na vulkanizersku radnju Nebojše Stojanovića, u eksploziji niko nije povređen, a na lokalu je pričinjena velika materijalna šteta, prenosi RTV Puls iz Šilova.

Bomba je bačena sinoć oko 19 časova, na radnju u kojoj se, u tom trenutku, nalazilo troje ljudi.Prema kazivanju očevidaca, S.S. je bombu aktivirao bez ikakvog povoda, potpuno iznenada, što je šokiralo prisutne koji nisu stigli da intervenišu i spreče incident.

"Imali smo neverovatnu sreću što smo preživeli. Bomba je pala između automobilskih guma i imali smo nekoliko sekundi da napustimo objekat", objašanja za RTV Puls vlasnik Nebojša Stojanović.

Policija je odmah uhapsila osumnjčenog, kome je određen pritvor do 48 časova.

Osumnjičeni S.S. je zbog nasilničkog ponašanja od ranije poznat policiji, a prema izjavama meštana, radi se o psihički nestabilnoj osobi.

S.S. je prošle godine napao nožem komšiju iz Budrige zbog čega je osuđen samo prekršajno.U poslednjih par godina registrovan je povećan broj slučajeva nasilja u gnjilanskom kraju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track