FILMSKA POTERA U JAGODINI: Bežeći bacao kesice sa drogom, pa udario policajca i policijski auto
Foto: Kurir, Ilustracija

Osumnjičeni nije hteo da pokaže ličnu kartu

FILMSKA POTERA U JAGODINI: Bežeći bacao kesice sa drogom, pa udario policajca i policijski auto

Crna Hronika -

JAGODINA - Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen J.P (41), koji je, dok ga je policija pratila, kroz prozor automobila bacao kesice sa drogom, a u slepoj ulici, kako je navedeno, namerno vozilom udario policijskog službenika a potom i službeno vozilo.

"J.P je iz Zaječara i tereti se da je pokušao da pobegne kada su pripadnici policije tražili od njega da pokaže ličnu kartu, dok je sedeo u parkiranom vozilu", navodi se u saopštenju.

"Sumnja se da je on, potom, dok ga je policija pratila vozilom, u više navrata izbacivao plastične kesice sa materijom nalik na marihuanu kroz prozor. J.P je osumnjičen da je namerno, kada je ušao u slepu ulicu, vozilom udario policijskog službenika a potom i službeno vozilo", navodi policija.

Osumnjičenom je, po nalogu tužioca, određena mera zadržavanja do 48 sati "zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i ugrožavanje javnog saobraćaja".

Prilikom pregleda kod osumnjičenog je pronađena "biljna masa nalik marihuani, spakovana u aketiće".U saopštenju je navedeno da će "osumnjičeni, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track