HAPŠENJE U NS: Zaplenjeno kilogram amfetamina
Foto: MUP

Pretresen stan Novosađanina

HAPŠENJE U NS: Zaplenjeno kilogram amfetamina

Crna Hronika -
NOVI SAD - Novosadska policija zaplenila je više od 920 grama amfetamina i oko 140 grama marihuane, LSD i „ekstazi", uhapsili su jednu osobu, a protiv još četiri podneće krivične prijave.
1 / 3 Foto: MUP

Pretresom stana Novosađanina M. P. (28) policija je pronašla blizu 920 grama amfetamina, više od 75 grama marihuane, 83 oslikana papirića, natopljena drogom LSD, tablete „ekstazija", tri digitalne vage i novac za koji se sumnja da je zarađen prodajom narkotika.

On je uhapšen i određeno mu je zadržavanje, do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U stanu su zatečena još dvojica osumnjičenih za isto krivično delo, iz Novog Sada i Vrbasa, kod kojih je pronađeno ukupno oko 62 grama marihuane, oko 4 grama amfetamina i digitalna vaga. Protiv njih će biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku. Prethodno su inspektori pronašli kod dvojice Novosađana amfetamin i LSD, kupljene, kako se sumnja, od M. P. i protiv obojice podneće krivičnu prijavu za neovlašćeno držanje opojnih droga.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track