HOROR U BJELOVARU: Manijak pred đačkim domom napao učenicu i brutalo je silovao
Foto: Shutter

HOROR U BJELOVARU: Manijak pred đačkim domom napao učenicu i brutalo je silovao

Crna Hronika -
Ćuti. Ima samo da ćutiš- zapretio je svojim dubokim glasoma silovatelj dok je devojka pokušala da vrišti i doziva pomoć pre nego što ju je odvukao u podrum napuštene zgrade i silovao

BJELOVAR - Dok su maturanti 20.maja širom Hrvatske proslavljali završetak školovanja, devojka (18) koja se nakratko pridružila prijateljima u proslavi mature, proživela je pravu agoniju na samo 10 metara od ulaza u đački dom kada ju je nepoznati muškarac silovao.

- Ćuti. Ima samo da ćutiš- zapretio je svojim dubokim glasoma silovatelj dok je devojka pokušala da vrišti i doziva pomoć.

Nepoznati muškarac koji ju je presreo uvukao ju je u prostor napuštene zgrade, zatvorio vrata i brutalno je silovao. Silovatelj joj jerukom zatvorio usta zapretivši da će je dokrajčiti, ako ne ućuti.

Napasnik je zatim žrtvu spustio niže u jednu prostoriju. Ona se branila koliko je mogla, čak ga je uspela nekoliko puta i ugristi po licu i rukama, a posle gnusnog čina tokom koga se opirala i zaradila veliki broj modrica, manijak je pobegao.

Devojka je povredila ruke dok je pokušavala da razbije staklni prozor i spasi se. Njene pokušaje razbijanja stakla je video muškarac iz obližnje trgovine, priskočio joj u pomoć razvalio vrata i spasio je.

Policija je za stravični zločin saznala tek drugi dan, jer se maturantkinja prvo poverila svojim prijateljicama, a zatim otputovala kod roditelja.

Policija je posle prijave uspela da izradi foto-robota napasnika a prema njemu radi se o muškarcu starom između 35 i 40 godina, mršave građe za koga se predpostavlja da je duže vreme vrebao učenice iz napuštene zgrade uz sami učenički dom.

- Dete mi je psihički uništeno. Moja ćerka napadnuta je dok je još bio dan. Pitanje je samo kada će ovaj čovek ponovo napasti. Ona je samo htela sa društvom da proslavi matururu. Bili su tamo celi dan,veselili su se sve dok joj on nije prišao s leđa, uvukao jje unutra, zatvorio vrata i počeo da se iživljava. Ona sama nezna koliko je to trajalo, jer joj se svaka sekunda činila duga kao godina. Ostavio ju je da leži sa pocepanom odećom na betonu, izletio kroz vrata i nestao, ispričala je majka silovane devojčice.

( Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track