HOROR U LESKOVCU: Penzioner (67) se udavio u sepetičkoj jami
Foto: Printscreen Yt

Urušila se nadstrešnica

HOROR U LESKOVCU: Penzioner (67) se udavio u sepetičkoj jami

Crna Hronika -
LESKOVAC - Penzioner Tomislav Pavlović (67) iz leskovačkog naselja Bobište udavio se u septičkoj jami dok je u poljskom klozetu iznad vršio nuždu.

Ovaj, u Leskovcu do sada nezabeležen slučaj, desio se u subotu oko 18 časova, a telo nesrećnog starca izvukli su iz septičke jame vatrogasci i radniic JP „Vodovoda“, koji su prethodno ispraznili jamu.

- Bila je to jeziva i potresna slika, scena od koje ne ne smem oči da sklopim - priča Pavlovićev zet Goran Jovanović, koji živi u istom domaćinstvu.

Do propadanja u septičku jamu došlo je, najverovtanije, kada se urušila nastrešnica iznad dela šupe i klozeta i sa sobom povukla zidove od blokova, ali i starca koji je u tom momentu vršio nuždu.Tomslavljevo odsustvo iz kuće primetila je njegova supruga Dragica i oko 18 časova alarmirala zeta i ćerku.

„Najpre smo ga tražili po komšiluku i kod rođaka, a oko 19 časova primetili smo da se urušio krov iznad klozeta. Posumnjali smo na tragediju s obzirom da znamo da samo on koristi taj WC. Kada smo motkama iz izmeta i taloga izvukli deo njegove odeće, nije više bilo sumnje da je on tu negde u septičkoj jami“, objašnjava Jovanović.

I policajci i sudije i lekari i oni iz pogrebnog, svi su rekli da ovakav slučaj ne pamte u svom radnom veku.

Bobištančani su pre nekoliko godina dobili kanalaziciju, ali Tomislav Pavlović nije hteo, iako su ga ukućani molili, da zatrpa septičku jamu jer je klozet iznad nje koristio dok je poslovao po dvorištu.

„I to mu se obilo o glavu“, zaključuje Jovanović. Nastradali penzioner Tomislav Pavlović biće sahranjen danas na mesnom groblju, na dan kada je rođen njegov sin, invalid u kolicima, o kome je najviše upravo brinuo nesrećni Pavlović.

(Blic/Milica Ivanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track