HTEO DA MU UKRADE MOTOCIKL, PA DOBIO NOŽ U STOMAK: Lopov zadobio povrede opasne po život
Foto: Profimedia

Strašno

HTEO DA MU UKRADE MOTOCIKL, PA DOBIO NOŽ U STOMAK: Lopov zadobio povrede opasne po život

Crna Hronika -

Policija u Kragujevcu je uhapsila državljanina Crne Gore M.S. (41) zbog postojanja osnova sumnje da je nožem ranio napadača koji je pokušao da mu oduzme motocikl, saopštila je danas Policijska uprava Kragujevac.

Osumnjičeni se tereti da je juče oko 12,30 sati u Kragujevcu, u Beogradskoj ulici, Kragujevčaninu starom 29 godina naneo nožem tešku telesnu povredu u predelu stomaka i grudi opasnu po život.

Pokušaju ubistva prethodio je incident kada su osumnjičenog napali nožem i bejzbol palicom povređeni Kragujevčanin i još jedan mladić star 28 godina i pokušali da mu oduzmu prsluk i motocikl kojim je upravljao.

Nakon izvršenog krivičnog dela M. S. je motociklom pobegao u Kraljevo, gde je od poznanika nabavio automobil marke audi, kojim je najverovatnije nameravao da pobegne u Crnu Goru, u čemu su ga sprečili pripadnici policije.

Policija je pronašla motocikl i nož koji je, kako se sumnja, M. S. koristio prilikom izvršenja krivičnog dela.

Protiv povređenog muškarca koji se nalazi na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu i napadača koji je bio sa njim, za kojim policija intenzivno traga, biće podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo u pokušaju.

M. S. je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati.

On će sutra, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track