(VIDEO) ISPOVEST MOMKA KOJI JE PREŽIVEO SUDAR SA ŠLEPEROM: Ne sećam se u kom trenutku nas je udario
Foto: Printscreen Tanjug I Printskrin

Izborio se

(VIDEO) ISPOVEST MOMKA KOJI JE PREŽIVEO SUDAR SA ŠLEPEROM: Ne sećam se u kom trenutku nas je udario

Crna Hronika -
Bosanski državljanin Neven Đukić (18) i njegov tri godine stariji brat Nedljeko teško su povređeni u saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi "Nais" na auto-putu Beograd-Niš

NIŠ - "Poslednje čega se sećam pre nego što sam se osvestio u bolnici je naš polazak iz Austrije", priča Neven Đukić, koji je s teškim povredama zbrinut na niškoj Klinici za ortopediju

Oni su krenuli iz Austrije gde žive, u Leskovac kod rođaka na svadbu.

Bosanski državljanin Neven Đukić (18) i njegov tri godine stariji brat Nedljeko teško su povređeni u saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi "Nais" na auto-putu Beograd-Niš.

"Krenuli smo juče oko šest ujutro iz Melka u Donjoj Austriji na svadbu. Smenjivali smo se za volanom, ko je vozio u trenutku nesreće ne znam, možda ja, možda brat. Poslednje čega se sećam pre nego što sam se osvestio u bolnici je naš polazak iz Austrije" priča Neven, koji je sa teškim povredama zbrinut na niškoj Klinici za ortopediju.

Ovde je došlo do udesa (Foto: Printscreen Tanjug)
Ovde je došlo do udesa (Foto: Printscreen Tanjug)

Saša Stojanović, zamenik direktora ove zdravstvene ustanove kaže da Neven nije životno ugrožen.

"Pacijent ima prelom leve natkolenice i njegovo opšte stanje je stabilno. Nakon kompletne dijagnostike, biće operisan", rekao je Stojanović.

Nevenov brat Nedeljko je u veoma teškom stanju. Kako nam je rečeno na niškoj Klinici za kardiovaskularnu i grudnu hirurgiju, on je zadobio višestruke povrede u vidu preloma kostiju nogu, serijske frakture rebara, a ima i povredu glave. U stanju je životne ugroženosti i priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju.

Niška policija je saopštila da je do nesreće došlo kada je kamion „reno“ austrijskih registarskih tablica iz još neutvrđenih razloga prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario u „audi“ takođe austrijskih tablica.

(Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja