LUKOMIR ČEKA ISTINU: Istraga o obljubi devojčice ide u dva pravca!

Detalji jezivog slučaja

LUKOMIR ČEKA ISTINU: Istraga o obljubi devojčice ide u dva pravca!

Crna Hronika -
Za zlostavljanje devojčice osumnjičen je njen otac Igor N. (35) iz sela Lukomir kod Žitorađe, ali se ispituje se i da li je sa zlostavljanjem deteta na bilo koji način povezan momak njene majke Danijele N.

PROKUPLJE - Više tužilaštvo u Prokuplju, koje istražuje slučaj obljube trogodišnje devojčice, vodi istragu u dva pravca, saznaje Kurir.Za zlostavljanje devojčice osumnjičen je njen otac Igor N. (35) iz sela Lukomir kod Žitorađe, kome je određen pritvor od 30 dana, ali se ispituje i da li je sa obljubom deteta na bilo koji način povezan momak njene majke, Danijele N., s kojim ona živi u Nišu.Sinovi u očevoj kućiPodsetimo, Igor N. i Danijela N. vode brakorazvodnu parnicu, tokom koje će biti odlučeno kome će pripasti deca nakon razvoda. Dva sina zasad žive u kući oca u selu Lukomir, gde su Igorovi roditelji, dok je ćerka s majkom u Nišu.- Okolnosti ovog krivičnog dela još nisu razjašnjene. Ima dosta stvari koje treba da se ispitaju i utvrde. Činjenica je da je devojčica od 12. do 19. oktobra boravila kod oca, a da ju je majka 27. oktobra odvela na pregled, na kom se posumnjalo da je dete zlostavljano. Dakle, punih osam dana nakon toga je devojčica bila u stanu s majkom i njenim momkom. Zbog toga se mora sve ispitati, kako ne bi ostala ni trunka sumnje - navodi izvor Kurira.U selu Lukomir u neverici očekuju da slučaj bude što pre rešen. Meštani su uvereni da je otac nevin i nadaju se da će to biti dokazano.Meštani brane oca- Igora znam od malih nogu i znam kako se ponašao prema deci. Ne mogu da verujem da je on to uradio, to nikako ne mogu da povežem s njim - rekao je za Kurir prvi komšija Igorove porodice.U selu kažu da bi trebalo ispitati majku devojčice.- Ona je bolesna žena, ko zna šta se tu desilo. Niko ovde ne veruje da je Igor to uradio - kaže meštanka Lukomira.(Z. B.)

Šta se dešavalo- 12. oktobar - ćerka dolazi kod oca u selo- 19. oktobar - otac je vraća majci u Niš- 27. oktobar - majka primećuje krv na gaćicama i odvodi je kod lekara- 28. oktobar - majka prijavljuje oca da je zlostavljao dete, devojčica odbija specijalistički pregled- 6. novembar - hirurg pregleda dete i ustanovljuje da je žrtva obljube. Policija hapsi oca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track