Iživljavao se nad bespomoćnom ženom: Zlotvor me je silovao na unukin rođendan!

Zverski

Iživljavao se nad bespomoćnom ženom: Zlotvor me je silovao na unukin rođendan!

Crna Hronika -
Osetila sam jak udarac u glavu pa sam izgubila svest. Ujutro sam se probudila sva krvava, kaže Ljubica Urošević (62), koju je silovao Radiša Vasiljković (41)

BEOGRAD - Radiša Vasiljković (41) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je u noći između petka i subote silovao Ljubicu Urošević (62) iz Zemun polja.Osumnjičeni je tokom zlostavljanja naneo teže povrede nesrećnoj ženi, a kad je završio s iživljavanjem, legao je da spava! Ujutro je pobegao, ali je brzo uhapšen.Zločin se dogodio u kući Ljubice Urošević. Žrtva je poslednjih sedam meseci spavala u istoj sobi s Vasiljkovićem, kog su primili u kuću jer nije imao gde da živi.- Radiša je nekad radio s mojim mužem moleraj, a kasnije i sa sinom Predragom. Znamo se više od 20 godina, bio mu je potreban krov nad glavom i mi smo mu ga priuštili. Gledala sam ga kao svog sina - priča potresena žena.

Ogorčen... Ljubičin sin Predrag radio je na građevini sa Radišom
Ogorčen... Ljubičin sin Predrag radio je na građevini sa Radišom

Bila sva krvavaOna objašnjava da su u petak njenoj unuki Jasni slavili četvrti rođendan.- Moj sin Predrag i Radiša pili su rakiju i pivo. Oko 23 sata otišla sam da spavam. Ne znam kad je došao u sobu, ali se sećam da sam osetila jak udarac u glavu i posle toga sam izgubila svest. Oko 7 sati ujutro probudila me je snaja Mirjana. Bila sam na podu do kreveta, sva krvava, sve me je bolelo. Donji deo pidžame bio mi je isečen, a posekotinu sam imala i na desnoj butini. Samo zlotvor je to mogao da uradi - priča nesrećna žena.Kako kaže, lekari su utvrdili da na intimnom delu tela ima povredu dužine tri do četiri centimetra.- Ne znam šta mi je radio i čime me je tako povredio jer sam sve vreme bila u nesvesti. Prošle godine sam imala moždani udar i infarkt i pijem jake lekove, možda je i uticalo da toliko vremena budem bez sveti - kaže Uroševićeva.Njena snaja Mirjana, koja je prva ušla u sobu, kaže da je Vasiljkovića zatekla kako go spava na krevetu.- Baba je bila krvava, ali krvave su bile i njegove ruke. Spavao je ili se pravio da spava. Pokušala sam da babu osvestim, a njega sam u šoku pitala: „Što si nam ubio babu?“ Nije odgovarao i otišla sam da zovem muža Predraga - objašnjava Mirjana.Sin hteo da ga ubijeSin žrtve odmah je došao i zatekao identičan prizor.- Pitao sam ga: „Šta si uradio, crni Radiša?“ On je samo odmahnuo rukama. Hteo sam da ga ubijem, krenuo sam do šupe da uzmem nešto čime bih to uradio, ali kad sam se vratio, on je već pobegao. Zvao sam Hitnu pomoć i policiju, koja ga je uhapsila nakon nekoliko sati - priča sin žrtve.On ističe da je s Vasiljkovićem zajedno radio poslednjih meseci.- Voleo sam ga kao rođenog brata, dugo godina smo prijatelji. I dalje ne mogu da verujem šta je uradio - ogorčen je Predrag Urošević.

Bol i tugaOSRAMOTIO ME JELjubica kaže da je još bole povrede koje joj je naneo Vasiljković, ali da je mnogo više boli duša.- Muža sam sahranila pre godinu dana. Još uvek ga nisam ožalila, a da mi se desi ovako nešto. Osećam se postiđeno, najviše me je sramota zbog mojih unučića - kaže nesrećna žena i dodaje da Radiša nikad ranije nije pokazao da je nasilan.

Određen mu pritvorBILO JE DOBROVOLJNOOsumnjičeni Vasiljković juče je saslušan pred tužiocem, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana. Kako saznajemo, negirao je krivicu, rekavši da je sa Ljubicom imao seks, ali da je sve bilo dobrovoljno.- Bio je malo grublji seks, priznajem, čak je i ona inicirala da spava sa mnom - rekao je osumnjičeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track