IZOSTAO SVEDOK: Odloženo suđenje Urošu Mišiću za tuču sa marincima
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

IZOSTAO SVEDOK: Odloženo suđenje Urošu Mišiću za tuču sa marincima

Crna Hronika -
Iako suđenje nije održano, Mišićev branilac Borivoje Borović predložio je tužilaštvu da odustane od optužbi, pošto je odustalo od predloga da se saslušaju marinci, koji su u ovom slučaju oštećeni

BEOGRAD - Ponovljeno suđenje navijaču "Crvene zvezde" Urošu Mišiću, zbog optužbi da je učestvovao u tuči sa američkim marincima u beogradskom klubu "Plastik" odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu za 8. jul zbog izostanka pozvanog svedoka.

Iako suđenje nije održano, Mišićev branilac Borivoje Borović predložio je tužilaštvu da odustane od optužbi, pošto je odustalo od predloga da se saslušaju marinci, koji su u ovom slučaju oštećeni.

Advokat Borović je tvrdio da je ovo jedinstven slucaj u srpskom pravosuđu, da oštećeni u postupku nikada nisu saslušani.

Oni nisu saslušani ni tokom prvog suđenja, jer se nisu odazvali sudu na više poziva, koji su im bili upućeni preko američke ambasade u Beogradu.

Prvom presudom, koja je ukinuta, Mišić je prošle godine bio oslobođen optužbi , ali je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo presudu i naložio da se suđenje ponovi.Sudi mu se zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje, odnosno tuče sa u klubu "Plastik", u februaru 2013. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track