JOKSOVIĆ U PANICI: Pojačajte mi obezbeđenje, ubiće me!
Foto: Stefan Jokić

Portal Kurir saznaje

JOKSOVIĆ U PANICI: Pojačajte mi obezbeđenje, ubiće me!

Crna Hronika -
Svedok saradnik tražio da razgovara sa nadležnima u Jedinici za zaštitu svedoka posle bombe koja je bačena na njegov objekat

BEOGRAD - Svedok saradnik Nebojša Joksović zatražio je danas da se dodatno pojača policijsko obezbeđenje njemu i njegovoj porodici!

Joksović, koji je ovaj status dobio tokom suđenja Darku Šariću, tražio je dodatnu policijsku zaštitu pošto je rano jutros na njegov objekat u u Beogradu ponovo bačena bomba.

"Molim vas dajte mi da razgovaram sa vašim nadležnima, bojim se za sebe i porodicu, morate da nam pojačate obezbeđenje, stradaćemo...", ovim rečima Joksović se obratio pripadnicima Jedinice za zaštitu svedoka koji ga obezbeđuju.

Rano jutros oko tri sata ispaljen je projektil iz ručnog raketnog bacača "zolja" na štamapriju "BMG" u Vodovodskoj ulici 158 u naselju Žarkovo, koja je u vlasništvu zaštićenog svedoka saradnika Nebojše Joksovića. U napadu nije bilo povređenih, a policijska istraga je u toku.

"Biće pojačane mere bezbednosti kako objekta u kojem Joksović boravi, tako i trase kojom se kreće", kratko nam je rečeno u policiji.

Podestimo, poslednji napad na štampariju Joksovića, dogodio se februara ove godine, pred sam početak suđenja Darku Šariću.

Inače ovo je treći napad na njegovu štampariju. Prvi napad dogodio se maja 2011. kada su ispaljena iz zolje tri raketna projektila, da bi u junu 2012. bila bačena bomba na njegov kafić "La principesa" koji se nalazi u Žarkovu.

Nijedan od napada na svedoka saradnika protiv Darka Šarića nije rešen do sada.S. Vojinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track