KANTRIMEN 2: Goran Šarac iskopirao Marka Milićeva da bi izbegao hapšenje

Identični scenario u dve saobraćajne nesreće

KANTRIMEN 2: Goran Šarac iskopirao Marka Milićeva da bi izbegao hapšenje

Crna Hronika -
Usmrtili dvoje: Vozač koji je zgazio konobaricu u Novom Sadu u svemu oponašao vozača „mini kantrimena“ s Brankovog mosta u Beogradu

NOVI SAD - Pogibija Marije Milišić (28), koju je 1. decembra džipom „čiroki“ pregazio Goran Šarac (32), koji je od tada u bekstvu, po svemu podseća na čuveni „slučaj kantrimen“ s Brankovog mosta, od 25. jula ove godine.Kao i tad, kad je vozač „mini-kantrimena“ Marko Milićev pregazio Luku Jovanovića (21), pa pobegao s lica mesta, na isti način postupio je i Goran Šarac na Somborskom bulevaru, u Novom Sadu. Šarac, zvani Gogo i Limun, praktično je u svemu iskopirao Marka Milićeva, koji je na kraju ipak završio u rukama policije.

Bezobziran... Marko Milićev je 25. jula na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića, koji je gurao „ladu“
Bezobziran... Marko Milićev je 25. jula na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića, koji je gurao „ladu“

U bekstvu... Goran Šarac je 1. decembra na Somborskom bulevaru udario Mariju Milišić
U bekstvu... Goran Šarac je 1. decembra na Somborskom bulevaru udario Mariju Milišić

Platio 40.000 dinara- Nakon što je naleteo na Milišićevu, Šarac je pobegao u Veternik, gde je kod poznanika ostavio automobil. Dva dana kasnije došao je po džip i odvezao se na području Fruške gore, gde se krio izvesno vreme. Prijateljima je nudio milione da na sebe preuzmu odgovornost za nesreću, ali niko od njih mu nije izašao u susret - kaže izvor Kurira iz istrage.Šarac je, međutim, imao i rezervni plan.- Džip je s Fruške gore prevezao u Sremsku Mitrovicu kod dobrog druga Darka V. (41). Rekao mu je da ima problema s policijom i da vozilo zbog toga treba što pre da bude uništeno. Darko V. je za tu uslugu od Šarca dobio 40.000 dinara, uz obećanje da će suma biti znatno veća čim se malo smiri situacija - kaže naš sagovornik.

Darko V. je nekoliko dana krio džip u svojoj garaži, da bi potom pronašao saučesnike za uništavanje vozila.- Novac koji mu je Šarac dao podelio je sa Nikolom K. (32) i Pericom R. (39), ali im je rekao da će dobiti još para. Isekli su džip, a delove su prodali topionici „Sirmijum stil“ u Sremskoj Mitrovici - kaže izvor Kurira.Nakon što se otarasio džipa, Šarac je najverovatnije s falsifikovanim dokumentima napustio Srbiju.Krije se u Austriji?- Sumnja se da se begunac krije u Austriji, Švajcarskoj ili Nemačkoj. Policija je u svakodnevnom kontaktu s kolegama iz tih zemalja kako bi mu što pre ušli u trag. Takođe, sarađujemo i s policajcima iz zemalja u okruženju - kaže naš sagovornik.

Efikasni inspektoriNAŠLI OSTATKE DŽIPAInspektori novosadske kriminalističke policije u ponedeljak su ceo dan proveli u Sremskoj Mitrovici, gde su pronašli ostatke džipa „čiroki“.- Više delova džipa zatečeno je u topionici. Od 1. decembra kad je Milišićeva nastradala, inspektori su danonoćno radili i ubrzo su utvrdili da iza nesreće stoji Šarac - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track