KAO DA JE PUKLA BOMBA: Detalji užasne tragedije kod Kikinde koja je odnela 3 života
Foto: Saša Urošev

KAO DA JE PUKLA BOMBA: Detalji užasne tragedije kod Kikinde koja je odnela 3 života

Crna Hronika -

KIKINDA - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na delu magistralnog puta između Kikinde i Zrenjanina, poginule su tri osobe, saznaje Kurir.

U automobilu "golf 2" stradali su Radovan S. (53), Etelka S. (46) i njeka ćerka Dijana S. (21), svi iz Novog Miloševa. "Golf" se sudario sa džipom "tojota", kojim je upravljao muškarac iz Inđije koji je zadobio lakše telesne povrede.

Tragedija se dogodila na raskrsnici puteva za Banatsku Topolu i Novo Miloševo, kad je došlo do sudara dva putnička vozila:

- Do nesreće je, najverovatnije, došlo usled nepropisnog skretanja sa glavnog na sporedni put na ovoj raskrsnici. Automobil marke “golf 2”, koji se kretao iz pravca Bašaida, pokušao je da skrene levo u pravcu Novog Miloševa.

Tada je došlo do sudara sa “tojotom” koja je dolazila iz pravca Kikinde - potvrdio nam je izvor blizak istrazi.

Foto: S.U.
Foto: S.U.

Kako Kurir saznaje, život su izgubili Radovan S. i njegove snajka i bratanica Etelka S. i Dijana S.

Njih dve su u stravičnom sudaru ostale na licu mesta mrtve, što je po dolasku na lice mesta tragedije konstatovala ekipa Hitne službe. Teško povređenog muškarca, njihovog rođaka i saputnika, oni su reanimirali ali je Radovan S, nažalost, preminuo na putu do bolnice.

Dok je trajao uviđaj saobraćaj na ovom delu magistralnog puta bio je obustavljen.

Kao da je pukla bomba

Tako su siloviti prasak opisali pojedini meštani obližnjeg naselja Vincaida. Šokirani meštani kažu da ništa nije nagoveštavalo da će se nedeljno predvečerje pretvoriti u krvavu tragediju koja je odnela tri ljudska života:-Kad je puklo, pomislio sam da je bomba, da mi se ruši kuća. Kad sam se pribrao, shvatio sam da je jeziv zvuka došao iz pravca obližnje raskrsnice- ispričao nam je jedan meštanin Vincaida.

S.U. (Foto: S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja