KLJUČNI SVEDOK LIKVIDACIJE SE PROBUDIO IZ KOME: Telohranitelj Saleta Mutavog uskoro daje iskaz!
Foto: Saša Pavlić

Đurić rešava sve?

KLJUČNI SVEDOK LIKVIDACIJE SE PROBUDIO IZ KOME: Telohranitelj Saleta Mutavog uskoro daje iskaz!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Milorad Đurić (36), službenik Ministarstva pravde, koji je ranjen prilikom likvidacije Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi prošlog četvrtka, probudio se iz kome i uskoro će dati iskaz policiji.

Đurića, koji je radio i kao telohranitelj ubijenog navijača, u Urgentnom centru čuva nekoliko policajaca jer je ključni svedok mafijaške likvidacije.

Ubice su presrele automobil u kojem su bili Stanković i Đurić i na njih ispalile oko 60 hitaca iz „kalašnjikova”. Stankoviću nije bilo spasa, dok je Đurić preživeo zasedu.

- Đurić je primljen u teškom stanju i lekari su se borili za njegov život. On je juče izašao iz kome i kada lekari to dozvole, biće obavljen razgovor sa njim - kaže izvor blizak istrazi.

Vođa navijača Aleksandar Stanković (29), zvani Sale Mutavi, koji je ubijen pre tačno nedelju dana u Bačvanskoj ulici u Beogradu, nedavno je nabavio blindirani „audi“ jer je dobijao pretnje smrću, saznaje Kurir. Stanković, međutim, na dan kad je ubijen nije vozio taj automobil, već „običan“, iste marke.

- Istraga se vodi u više pravaca, ali, prema do sada prikupljenim informacijama, Stanković je najverovatnije znao da mu preti opasnost. Zbog toga je i kupio blindirani automobil, ali angažovao i obezbeđenje da ga prati. Međutim, zbog čega toga dana nije vozio automobil u kom bi najverovatnije preživeo napad za sada nije poznato - otkriva izvor Kurira upućen u istragu.

UBICE IMALE REZERVNI PLAN: Saleta Mutavog hteli da ubiju pred verenicom

STEFANOVIĆ: Ima novih detalja u istrazi ubistva navijača

NOVI SKANDAL: Grobari pred Švajnštajgerom dali minut ćutanja Saletu Mutavom, deo navijača zviždao

CRNA SERIJA: Za godinu dana ubijena trojica vođa Grobara, svi povezani s kriminalom

(EPK/Srbija danas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track