(VIDEO) KOBNA OPOMENA ZBOG NEREDA: Nasilnici nožem izboli Bosanca (31) u Malmeu
Foto: Printscreen Youtube

Svirepo ubistvo u Švedskoj

(VIDEO) KOBNA OPOMENA ZBOG NEREDA: Nasilnici nožem izboli Bosanca (31) u Malmeu

Crna Hronika -
Elvis C. je napadnut nožem nakon što je opomenuo nepoznate mladiće da prestanu sa pravljenjem nereda ispred prodavnice slatkiša, koji su zatim pobegli

MALME - Tridesetogodišnji Elvis C., poreklom iz Bosne i Hercegovine, ubijen je u petak uveče ispred prodavnice u švedskom gradu Malmeu.

Prema rečima svedoka, Elvis C. je napadnut nožem nakon što je opomenuo nepoznate mladiće da prestanu sa pravljenjem nereda ispred prodavnice slatkiša na trgu Söderkulla.

“Teško mi je, jer ne znam šta se zapravo desilo. Moj sin je bio divan čovek sa zlatnim srcem, voleo je decu i učio ih je da igraju fudbal. Želim znati šta je bilo”, rekla je Elvisova majka, a prenosi švedski portal Aftonbladet.

Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Milenka Palac, vlasnica obližnje picerije rekla je da je Elvis bio dobar čovek koji je druge često uveravao da ne odustaju i da se ne predaju lošim uticajima.

Počinioci ubistva još nisu identifikovani. Prema rečima svedoka, Elvisa su napale najmanje dve osobe koje su se nakon napada uputile u nepoznatom pravcu.

“Istražni organi još uvek ne mogu odavati informacije, ali stupili smo u kontakt sa svedocima i još tražimo sagovornike koji bi nam mogli otkriti više”, rekla je Linda Pleym, portparolka policije u Malmeu.

(Blic-portal.com/ Aftonbladet)

http://www.youtube.com/watch?v=--fvQ-G0igU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track