KOSOVSKA MITROVICA: Ukinut pritvor dvojici Srba zbog nestanka Albanca (17)
Foto: AP

Na slobodi posle 48 sati

KOSOVSKA MITROVICA: Ukinut pritvor dvojici Srba zbog nestanka Albanca (17)

Crna Hronika -
Nekoliko Albanaca, među kojima je i nestali, pokušali su krađu u severnom delu Mitrovice i prilikom bekstva, jedan od mladića je nestao

KOSOVSKA MITROVICA - Ukinut je pritvor, koji je bio određen dvojici Srba nakon nestanka 17-godišnjeg Albanca u severnoj Mitrovici, izjavio je advokat Kaplan Baruti.On je rekao da je pritvor dvojici Srba ukinut i da nije prihvaćen zahtev tužioca za određivanje sudskog pritvora. Dvojica Srba bili su pritvoreni 48 sati na osnovu odluke tužioca, a u vezi sa slučajem nestanka albanskog tinejdžera. Oni su bili lišeni slobode u subotu nakon što je prethodne noći kosovskoj policiji prijavljen nestanak mladića.

Kako se pretpostavlja, nekoliko Albanaca, među kojima je i nestali, pokušali su krađu u severnom delu Mitrovice i prilikom bekstva, jedan od mladića je nestao. Zamenik regionalnog komandira kosovske policije Besim Hoti izjavio je da se nastavlja potraga za nestalim i da ronioci pretražuju reku Ibar. Hoti je dodao da je ovaj slučaj preuzelo tužilaštvo Euleksa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track