KRVAVA SLAVA U VRANJU: Gradskom liku Sojki polomili sedam rebara
Foto: Nebojša Mandić

Teške telesne povrede

KRVAVA SLAVA U VRANJU: Gradskom liku Sojki polomili sedam rebara

Crna Hronika -
Grupa muškaraca sačekala je poznatog gradskog lika Zorana Stojkovića Sojku ispred njegovog stana u Vranju i brutalno ga pretukla da je zbog povreda prebačen u niški Klinički centar

VRANJE - Poznati gradski lik u Vranju Zoran Stojković Sojka brutalno je pretučen u utorak uveče dok se vraćao sa slave.

Njega je grupa muškaraca sačekala u Kosovskoj ulici gde Sojka stanuje i napala ga oko 22.30 časova.

Sa teškim povredama grudnog koša, Stojković je primljen na vranjsku Hirurgiju, odakle je prebačen u niški Klinički centar. Polomljeno mu je sadam rebara.

– Pacijentu je prva pomoć ukazana na odeljenju Hirurgije, gde su mu konstatovane teške povrede grudnog koša. Zbog ozbiljnosti tih povreda, hitno je prebačen na odeljenje grudne hirurgije niškog Kliničkog centra – potvrdila je Beba Kanački iz odeljenja za odnose s javnošću Zdravstvenog centra.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković kaže da policija radi na rasvetljavanju slučaja.

– Tuča se dogodila u utorak u kasnim večernjim satima. Kako je prijavljeno policiji, grupa momaka je napala Stojkovića i nanela mu teške telesne povrede. Nakon tuče, momci su pobegli i policija intenzivno traga za napadačima protiv kojih će biti podnete krivične prijave – kaže Stamenković.

Kako nezvanično saznaje OK Radio, inspektori Policijske uprave u Vranju su se u sredu u Kosovskoj ulici i u Sojkinom komšiluku raspitivali da li neko zna detalje i počinioce ovog napada.

Zdravstveno stanje Stojkovića je prema rečima niških lekara, za sada stabilno.

( Okradio.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track