KRVAVI PIR ZBOG LJUBAVNIKA: Mirsad ostavio imovinu sinu, ubio ženu, pa sebe
Foto: Printscreen Rvk

Ubistvo i samoubistvo

KRVAVI PIR ZBOG LJUBAVNIKA: Mirsad ostavio imovinu sinu, ubio ženu, pa sebe

Crna Hronika -
Prema rečima meštana, Mirsada i Mirsad Rekić su imali čudan brak. Njihov 25-godišnji sin živi u Austriji gde studira, dok su njih dvoje živeli odvojeno

Mirsad Rekić iz Ćehića kod Velike Kladuše ubio je svoju suprugu, a potom i sebe. Razlog je najverovatnije taj što je njegova supruga, koja je inače radila kao nastavnica muzičkog u Velikoj Kladuši, započela vezu sa drugim muškarcem.

Mirsad je sačekao suprugu koja se vraćala sa posla i ispred zgrade je ubio sa više hitaca, a potom je sebi pucao u glavu. U autu kojim se dovezao je stajalo oproštajno pismo.

Prema rečima meštana, Mirsada i Mirsad Rekić su imali čudan brak. Njihov 25-godišnji sin živi u Austriji gde studira, dok su njih dvoje živeli odvojeno.

Mirsada je živjela 150 metara od škole u Donjem Vidovskom gdje je i ubijena, a Mirsad 20-ak kilometara dalje, u njegovoj kući u Ćehićima, gde je radio kao automehaničar.

Prema njihovim pričama, Mirsada je nedavno zatražila razvod braka nakon što je, navodno, započela vezu s drugim čovekom. Ovih dana trebalo je biti prvo ročište u brakorazvodnoj parnici.

Inače, pre samog zločina, Mirsad je u utorak oko 10 sati otišao u banku i dao sinu punomoćje da može da raspolaže novcem od životnog osiguranja, a na kraju je, sa pištoljem u džepu, otišao do zgrade u kojoj je stanovala njegova supruga.

http://www.youtube.com/watch?v=piwKxu2vCAA

(fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track