KUM SILOVAO DEVOJČICU (11) Očajni otac: Žalim što ga nisam ubio!
Foto: Shutter

Roditelj u šoku

KUM SILOVAO DEVOJČICU (11) Očajni otac: Žalim što ga nisam ubio!

Crna Hronika -
Milorad N. iz sela Vrane kod Arilja kaže za Kurir da se šokirao kada je video jedanaestogodišnju ćerku sa kumom u krevetu i da zato nije mogao da reaguje. Sada bih drugačije uradio, ističe otac zlostavljanog deteta

ARILJE - Ne pitajte me kako sam! Trudim se da ostanem normalan zbog svega što mi se dogodilo, ali ne znam kako ću dalje... Ćerku još nisam video.Ovim rečima za Kurir počinje ispovest Milorad N., otac jedanaestogodišnje devojčice koju je, kako se sumnja, silovao kršteni kum Milutin N.- Taj čovek me je venčao i ćerku mi krstio. Nikada između nas nije bilo loših reči. Nikada nisam osetio sumnju da nešto loše može da uradi mom detetu. Još uvek sam u šoku. Ne znam kako sam to uopšte preživeo - priča potreseni otac.Kupovao joj bomboneOn ističe da je njegova ćerka bila vezana za kuma, ali da nije ni slutio nije šta se dešavalo među njima.- Moja ćerka je često išla kod njega jer joj je on stalno kupovao slatkiše, sladoled, bombone. Zvao ju je često telefonom, ali sam mislio da je zbog toga što brine o njoj jer je dete razvedenih roditelja - navodi Milorad.Prema njegovim rečima, kuma je tog dana (u subotu, prim. aut.) zvao na roštilj, a onda je otišao u prodavnicu da kupi dva piva. Kada se vratio, zatekao je kuma i njegovu ćerkicu na ugaonoj garnituri.- Bili su dopola pokriveni ćebetom, njena glava mu je bila pri stomaku. Po njihovom ponašanju sam shvatio o čemu je reč. Oni me nisu primetili, pa sam izašao iz kuće. Pozvao sam bivšu ženu i sve joj rekao. Ubrzo su kum i dete izašli iz kuće. Onda je nazvao ženin sadašnji muž i rekao da se ćerka hitno vrati. Ja sam se toliko šokirao da nisam stigao ni da reagujem - priča Milorad.Selo ga propitujeKako kaže, nakon što se sve saznalo, celo selo ga sada pita kako je mogao da „ne ubije kuma istog trenutka“.- Nisam mu ja dao život da mogu da mu ga oduzmem. Završio bih u zatvoru, a od toga niko ne bi imao koristi. Tako sam u tim trenucima mislio, ali sada, kada opet razmislim o svemu, siguran sam da ne bih postupio isto. Verujem da bih ga u trenutku ubio - ističe Milorad i dodaje da kuma Milutina više ne želi da vidi dok je živ.

Određen mu pritvorSILOVAO JE VIŠE PUTAMilutinu N. (54) iz naselja Vrane kod Arilja određen je pritvor do 30 dana. Njemu se na teret stavlja produženo krivično delo silovanja i bludnih radnji, što znači da se bludnik u više navrata iživljavao nad devojčicom. Majka i očuh deteta nisu hteli da govore o tragediji. (A. L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja