LUDA GLAVA: Bivši muž Dunje Ilić ojadio dve menjačnice
Foto: Fejsbuk

Tek izašao s robije, pa počinio razbojništvo

LUDA GLAVA: Bivši muž Dunje Ilić ojadio dve menjačnice

Crna Hronika -
Vranjanac Saša Grujić, koji je bio kratko u braku sa kontroverznom pevačicom iz Beograda, nemaskiran za devet dana izveo dve pljačke u centru Vranja

VRANJE - Saša Grujić iz Vranja, doskorašnji muž pevačice Dunje Ilić, uhapšen je nakon što je za desetak dana opljačkao dve menjačnice u tom gradu. Interesantno je da je Grujić nedavno izašao sa robije, a u zatvoru je proveo sedam godina zbog trgovine drogom i razbojništava.Grujić je, kako se sumnja, pre devet dana opljačkao menjačnicu „SP 2“ na šetalištu u centru Vranja usred dana. U lokal je uleteo bez maske, pištoljem zapretio radnici, koja mu je bez pogovora otvorila kasu i dala novac. Uzeo je nešto više od 1.600 evra i oko 80.000 dinara, nakon čega je pobegao. Sigurnosne kamere su ga snimile, pa ga je policija odmah identifikovala.Uleteo s pištoljemMeđutim, Grujić nije uhvaćen, a onda je pre dva dana, takođe usred dana, opljačkao menjačnicu „Auto plus“ u centru Vranja, kod gradske crkve. Iz ove menjačnice je pobegao sa 800 evra i oko 100.000 dinara.- Uleteo je sa pištoljem i vikao da mu dam sav novac koji imam u kasi. Pokušala sam da sakrijem nešto u fioci, ali nisam uspela. Vlasnik menjačnice nije bio tu, tako da sam bila prestravljena. Odmah sam prepoznala ko je pošto nije bio maskiran - kaže za Kurir radnica menjačnice „Auto plus“, koja je na meti razbojnika bila i u martu prošle godine.U braku 12 danaPodsetimo, pevačica Dunja Ilić šokirala je domaću javnost kada se u septembru prošle godine udala za Sašu Grujića iz Vranja, koji je tada bio na izdržavanju kazne. Međutim, nakon 12 dana braka odlučila je da se razvede. Njih dvoje su se upoznali na njenom nastupu u Vranju, a venčali su se nakon mesec dana zabavljanja. Ipak, po izlasku Grujića iz zatvora par se razveo.Dunja Ilić je pre udaje imala niz neverovatnih životnih poteza. Nakon što je u Srbiji imala problema sa zakonom, alkoholom, drogom, odlučila je da se preseli u Sarajevo, a tamo je promenila veru.

Vranjanci besniŠTO GA NISU ODMAH UHAPSILI!Vranjanci se čude kako policija nije uhapsila Grujića posle prve pljačke, s obzirom na to da se slobodno kretao ulicama.- Policija je odmah znala o kome je reč. Sigurnosne kamere su tu, to je neverovatno kako je dva puta uspeo da im pobegne. Još su ljudi pričali kako se s pištoljem šetao po gradu. Nečuveno - naveo je jedan Vranjanac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track