MAJKA MANEKENA PLAKALA U SUDU: Moj sin nije silovao!

Silovanje na žurki pred „Farmu“

MAJKA MANEKENA PLAKALA U SUDU: Moj sin nije silovao!

Crna Hronika -
Jovanović se, podsetimo, tereti da je R. Š. seksualno zlostavljao posle žurke povodom proslave njegovog druga Radeta Lazića, manekena koji je ušao u rijaliti „Farma“

BEOGRAD - Majci manekena Nikole Jovanovića (25), koji je u pritvoru zbog sumnje da je 24. avgusta u Ostružnici silovao školsku drugaricu R. Š (25), skoro da je pozlilo kada joj je sin uhapšen! Prijatelji porodice kažu da je ona u veoma lošem psihičkom stanju i da ne prestaje da plače.

- Ona ne veruje da je njen sin bio u stanju da učini tako nešto. Kada ga je policija odvela, verovala je da je u pitanju greška, ali kada je shvatila da je stvar ozbiljna, odjurila je u sud ne bi li videla sina pre nego što ga odvedu u pritvor. I tamo je plakala, molila je da joj kažu zbog čega je Nikola iza rešetaka i tek tada je saznala da je u pitanju silovanje - kaže sagovornik Kurira blizak porodici.Jovanović se, podsetimo, tereti da je R. Š. seksualno zlostavljao posle žurke povodom proslave njegovog druga Radeta Lazića, manekena koji je ušao u rijaliti „Farma“.- Pili smo rakiju kod mog druga Pavla. Pozvao sam R. Š., koju poznajem još iz osnovne škole, i ona je došla sa drugaricom. Kada smo krenuli kući, otpratio sam je, a ona me pozvala da uđem kod nje i da prenoćim - ispričao je navodno na saslušanju maneken. On je tvrdio da devojku nije silovao, već da je ona njega navodila na seksualni odnos, ali da je pala u histeriju kada je posle nekoliko minuta shvatio da ne želi da ima odnos sa drugaricom.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track