MAJKA OPTUŽUJE SINA FUNKCIONERA: Godinama trpim nasilje i maltretiranje
Foto: Shutter

Porodični sukobi

MAJKA OPTUŽUJE SINA FUNKCIONERA: Godinama trpim nasilje i maltretiranje

Crna Hronika -
Javorka Rajković (83) optužila je sina Milana Rajkovića, zamenika predsednika SO Voždovac, za fizičko maltretiranje, prenose mediji.

BEOGRAD - Javorka je rekla u policiji da godina trpi nasilje od strane sina i da ju je on šutnuo u povređenu nogu nakon ostavinske rasprave.

- Javorka je u policiju došla bez poziva i s njom je obavljen službeni razgovor. Izjavila je da su porodični problemi sa sinom počeli odavno - kazao je izvor za medije.

Javorka je podnela prijavu protiv svog sina 13. vagusta policijskoj stanici Beli Potok.

Izvor ističe da je i Rajkovićeva sestra Milanka Stajković podnela prijavu protiv njega ztažeći zaštitu za majku.

- Podneli smo zahtev za ostavinsku raspravu. Bili smo u sudu 15.juna, kada se pojavio njegov advokat tražeći odlaganje. Dan kasnije, Milan je došao u moju kuću i tražio saobraćajnu dozvolu za traktor, koji godinama koristi. Nisam mu dala i on mi je ljut, prišao i šutnuo me u povređenu nogu. To nije prvi put. U više navrata sin me je maltretirao, pretio mi je, ali ga od sramote nisam prijavljivala. Sada molim nadležne da me zaštite od njega - kazala Javorka u policiji .

Rajkovićeva sestra je takođe istakla da problemi sa njim traju već 30 godina ali da patrijarhalno vaspitani roditelji su ćutali da ne bi izbila bruka.

- Milan ih je tukao,maltretirao,psovao, pretio da će ih ubiti a da mu ruka ne zadrhti - napisala je Milanka policiji naglašivši da je njihova majka sada sama i da je jako slaba jer je srčani boelsnik. Ona je rekla za medije da je policiji dala izjavu ali da nisu dobili zaštitu, ali srećom od tada Milan nije dolazio kod majke.

Rajković je sve negirao za medije naglašivši da one lažu i da njegova sestra loša osoba i huška majku.

- Komandir mi je rekao da je razgovarao sa tužiocem i da nema elemenata krivičnog dela - tvrdi Rajković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track