MAJKA UBIJENE PEVAČICE SVE OSTAVILA UNUCI Pokojna Zorica kuću zaveštala maloj Jani
Foto: Dragan Kadić

Tužna sudbina porodice Krsmanović

MAJKA UBIJENE PEVAČICE SVE OSTAVILA UNUCI Pokojna Zorica kuću zaveštala maloj Jani

Crna Hronika -

BEOGRAD - Zorica Krsmanović (53), majka svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), zaveštala je porodičnu kuću svojoj petogodišnjoj unuci Jani, rekli su nam juče članovi njene porodice.

Do Janinog punoletstva brigu o kući u Borči vodiće Zoričine sestre i mnogobrojna rodbina.

SAHRANJENA ZORICA KRSMANOVIĆ: Sestri Ljubici pozlilo, zet Zoran nem, prija i prijatelj nisu došli

PROKLETSTVO Tri žene, tri smrti: Za šest meseci umrle Jelena, njena baka i mama!

- Svakako da će neko od nas preuzeti na sebe obavezu oko kuće dok Jana ne poraste. Verovatno ću to biti ja, videćemo još... Ja ću biti još neko vreme u kući. Jana je sad kod oca Zorana i on će brinuti o njoj - rekla nam je na vratima Zoričine kuće njena najmlađa sestra Ljubica iz Kruševca.

Zoričina sestra Ljubica (Foto: Nebojša Mandić)
Zoričina sestra Ljubica (Foto: Nebojša Mandić)

Mala Jana još ne zna za smrt bake

U kući Krsmanovića juče su bile Zoričine tri sestre i rođaci, koji su u 12 sati izašli na Zoričin i Jelenin grob na groblju Zbeg u Borči, na kojem je prekjuče sahranjena Zorica.

MALOJ JANI (5) SAN NEĆE NA OČI: Predosetila smrt bake Zorice (52)

- Osta kuća pusta... Što ne dočeka makar da sazna ko joj i zašto ubi ćerku - uplakano dodaje Goca, Zoričina starija sestra.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Ljubica nam je rekla da će otići kod Marjanovića da vidi malu Janu, koja ne zna da joj je baka umrla.

"Jedino nam se javila Nada Topčagić..."

Ona dodaje da im se od poznatih ličnosti javila jedino pevačica Nada Topčagić, koja im je sa Tare poručila da će doći kod njih čim se vrati sa odmora. Kažu da im se od Jeleninih kolega sa estrade niko nije javio, niti im je izjavio saučešće. Za sahranu su sami skupili sredstva, a nevoljno pričaju o tome da im je za to nedostajao novac.- Sad je kasno za svaku pomoć. Ne znamo šta su to Jelena i Zorica skrivile da ovako završe - tužno konstatuje Ljubica.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Za pokoj duše...

Zoričin grob zatrpan je gomilom cveća i venaca. Na vrhu se ističe veliki venac od ruža, belih gerbera i gladiola od zeta Zorana Marjanovića (38), na kojem je ispisano: “Poslednji pozdrav dragoj Zorici od porodice Marjanović”. Za pokoj duše, Zoričina porodica joj je juče zapalila dve cigarete i na grobu ostavila jabuku, sok i kafu.

(KURIR TV) POLJUBIO SPOMENIK: Ovako se zet Zoran oprostio od tašte Zorice Krsmanović

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

O svekru Vladimiru ni reči

Kuća Marjanovića juče je delovala pusto. Interesantno je da su Marjanovići odnedavno zastaklili kapiju na kojoj se pojavio samo Jelenin dever Miloš Marjanović. On nije želeo da kaže u kakvom je stanju njegov otac Vladimir, za kojeg su prekjuče rekli da nije mogao da dođe Zorici na sahranu jer je doživeo infarkt.

- Nemam komentar - ponavljao je Miloš. U dvorište je nakratko izašla njegova majka Zorica, koja je nešto dobacivala, ali se nije čula od vučjaka koji je sve vreme razjareno lajao.(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja