MAKEDONIJA: Obesio se vojnik koji je ubio troje
Foto: Printscreen

Kalašnjikovim usmrtio taštu, tasta i komšiju

MAKEDONIJA: Obesio se vojnik koji je ubio troje

Crna Hronika -
Profesionalni vojnik Dragan Manojlov (41) koji je prethodne noći bio na straži u kumanovskoj kasarni, osumnjičen je da je jutros službenim kalašnjikovom počinio trostruko ubistvo, a zatim se obesio

SKOPLJE - Osumnjičeni za jutrošnje trostruko ubistvo u Zletovu pronađen je obešen nedaleko od tog mesta, prenosi agencija Makfaks.

Profesionalni vojnik Dragan Manojlov (41) koji je prethodne noći bio na straži u kumanovskoj kasarni, osumnjičen je da je jutros službenim "kalašnjikovom" ubio taštu, tasta i još jednog muškarca iz Zletova.

Kako prenose lokalni mediji, Manojlov je najpre jutros ubio neimenovanog 50-godišnjeg muškarca, a potom otišao do kuće svoje supruge od koje se razvodi gde je ubio njene roditelje.

Prema svedočenju suseda, on je i ranije prijavljivan zbog nasilničkog ponašanja. Ovo je drugo trostruko ubistvo u Makedoniji u u poslednje dve nedelje.

U Kavadarcima je, početkom novembra, muškarac ubio taštu, tasta i svastiku. Reč je o bivšem branitelju, ali još nije utvrđeno kako je nabavio oružje, navode mediji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track