100 METARA OD KUĆE, DAN PRED ROĐENDAN: Poginuo vozač, suvozaču život u opasnosti
Foto: Facebook

Saobraćajna nesreća

100 METARA OD KUĆE, DAN PRED ROĐENDAN: Poginuo vozač, suvozaču život u opasnosti

Crna Hronika -
Od zadobijenih povreda Miroslav Ostojić je preminuo u bolnici u Užicu, dok je suvozač Dejan Đunisijević (1995) zadobio teže telesne povrede opasne po život

ARILJE - Automobil marke "Mercedes", kojim je upravljao Ostojić Miroslav (1980) sletelo je sa puta pola sata iza ponoći i prevrnuo se na državnom putu 1 B reda Ivanjica - Požega, kod Arilja.

Od zadobijenih povreda Miroslav je preminuo u bolnici u Užicu, dok je suvozač Dejan Đunisijević (1995) zadobio teže telesne povrede opasne po život.

Miroslav Ostojić iza sebe je ostvio suprugu i trogodišnjeg dečaka.

"Kuća mu je na sto metara, tu u Grdovićima. Sutra je trebao da slavi rođendan. Strašno. Jutros je u Arilju muk. Čuli smo crne vesti ranom zorom, šokirani smo", kaže meštanka Arilja.

Po njenoj priči Ostojić i Đunisijević su bili dobri prijatelji. Kobne večeri vraćali kući sa nekog veselja.

"Ne znam stvarno šta je prethodilo nesreći. U pitanju je deonica gde je put prav kao strela. Međutim pada je neka kišica sitna, put je sigurno bio klizav... Policija će utvrditi detalje ali nažalost njega više nema. Zaista je bio sjajan mladić, u Arulju ga pamte samo po dobru. Bio ej sjajan lik. Mnogo smo tužni i prazni, i ne možemo da se pomirimo uopšte sa tim da ga nema", priča ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track