MLADENOVAC U PLAKATIMA: Udruženje Sveti Sava objavilo imena 12 navodnih dilera

Novi spisak

MLADENOVAC U PLAKATIMA: Udruženje Sveti Sava objavilo imena 12 navodnih dilera

Crna Hronika -
Članovi ovog udruženja su na 50 lokacija u samom Mladenovcu izlepili plakate sa imenima, podacima osoba navodnih dilera narkotika, a plakat su okačili i na Fejsbuk stranicu svog udurženja

BEOGRAD - Članovi Udruženja građana “Sveti Sava” iz Lazarevca u nedelju uveče izlepili su čitav Mladenovac plakatima 12 osoba za koje tvrde da su lokalni dileri droge.

U Mladenovcu su članovi Udruženja građana “Sveti Sava” na 50 lokacija izlepili plakate sa imenima i podacima lokalnih prodavaca droge! - piše na Fejbuk stranici ovog udruženja gde je i objavljen plakat sa slikama.

Ispod plakata imenom i prezimenom navedeni su Mladenovčani koje ovo udruženje optužuje da su dileri.

- Ovo je ološ koji truje našu decu, a voze najskuplje automobile bez dana staža. Drukajte dilere i sumnjive likove oko vaše dece i vaše kuće da zaustavimo zlo u našem Mladenovcu - piše ispod fotografija koja je objavljena na Fejsbuk stranici ovog udruženja.

Takođe na stranici je objavljen i broj telefona jedne osobe sa plakata, koja je navodno pretila zbog objave plakata članovima ovog udruženja.

Potsetimo Udruženje “Sveti Sava“ osnovano je u februaru prošle godine, a slična akcija pokrenuta je tada u Lazarevcu kada se vodio pravi mali rat između osoba čije su fotografije bile okačene širom tog grada i članova ovog udruženja.

U udruženju su tada naveli da je od početka delovanja, promet narkotika u Lazarevcu smanjen za 80 odsto. Oko 40 odsto ljudi o kojima su dostavili podatke policiji, uhapšeno je, a protiv jednog broja već su okončani sudski postupci i osuđeni su na zatvorske kazne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track